Rybie filé so syrom

Ryby a syr síce veľmi neladia, ale tento recept je výnimkou. (Karin)

Ingrediencie

  • 500 g mrazeného rybieho filé soľ, hladká múka, 60g oleja, horčica, 200 g rajčiakov, 1 vajce, 60g údeného syra, mletá ćervená paprika

Inštrukcie

  1. Rybie filé umyjeme, osušíme obrúskom, rozdelíme na plátky, osolíme, obalíme múkou, na rozpálenom oleji opečieme z oboch strán a vyberieme.
  2. Zvyšný olej prelejeme do ohňovzdornej misy a poukladáme naň opečené filé. Každý plátok potrieme horčicou, obložíme ošúpanými pokrájanými rajčiakmi, polejeme vajcom rozšľahaným s postrúhaným syrom a vo vyhriatej rúre zapečieme.
  3. Hotové posypeme mletou červenou paprikou.
  4. Podávame so zemiakmi.