Bazový sirup

Bazový sirup Magická liečivá rastlina s výrazne aromatickou kvetinovou vôňou a mierne citrónovou chuťou.Svoje využitie má v bylinkárstve i v kuchyni. 30 g čerstvo rozkvitnutej bazy60 g kyseliny citrónovej3 kg kryśtálového cukru3 litre vody1 citrón. Dva litre vody so...

Hroznový sirup

Hroznový sirup Vo víne je nielen pravda, ale aj zdravie a energia. 🙂 400 ml hroznovej šťavy z bieleho hrozna (600 ml šťavy z modrého hrozna, 1,5kg kryštálového cukru, 15g kyseliny citrónovej) Hrozno umyjeme,oberieme zo stopiek, vylisujeme z neho šťavu a necháme...

Sirup z čiernych ríbezlí

Sirup z čiernych ríbezlí Čierne ríbezle sú veľmi výdatným zdrojom železa, močopudné, potopudné, pôsobia proti hnačke a sú plné antioxidantov 1 kg čiernych ríbezlí1,5 l vody30 g kyseliny citrónovej1 kg cukrukonzervačná látka - nemusíme ju pridávať ak sirup nechceme...

Odskúšaný bazový sirup

Bazový sirup 30-35 kvetov bazy2 a1/2 l vody4 kg kr.cukor100 g kyselina citrónová Kvety bazy namočíme do prevarenej a vychladnutej vody a necháme odpočívať 24 hod. Je dobré ich zaťažiť niečim.Potom scedíme cez sitko (alebo gázu), pridáme cukor, kyselinu citrónovú a...

Podeľ sa s nami o svoje recepty!