RECEPTY

mäso (306)
ryby a more (24)
bezmäsité (250)
šaláty a nátierky (92)
polievky (70)
omáčky a marinády (9)
sladké pečenie (362)
slané ňamky (45)
chlieb-pečivo (30)
zaváraniny (26)
nápoje (41)
ochucovadlá (14)




Partneri (abc...)



Recepty - ryby a more - losos

| o kategóriu vyššie |
(Počet receptov v tejto kategórii: 6)
[1]   
Losos na masle so sladkými kalerábovými rezancami. Losos na masle so sladkými kalerábovými rezancami.
kategória: losos
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 5.12.2016
Kapor to nie je (našťastie), ale ako ryba na Vianoce poslúži dokonale.
Losos na štýl francúzskych zemiakov Losos na štýl francúzskych zemiakov
kategória: losos
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 7.11.2015
Toto rozhodne nie sú francúzske zemiaky, ako ich poznajú francúzi. Toto je slovenská verzia francúzskych zemiakov upravená pre LOSOS-a
Grilovaný losos s karfiolovo zemiakovým pyré Grilovaný losos s karfiolovo zemiakovým pyré
kategória: losos
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 17.8.2015
Bežné suroviny, len nepatrná zmena a celkom zaujímavý výsledok
Šťavnatý losos na masle so zeleninou Šťavnatý losos na masle so zeleninou
kategória: losos
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 31.10.2014
Zdravá večera, kvalitný obed
Marinovaný losos s mätovo dijonským dresingom Marinovaný losos s mätovo dijonským dresingom
kategória: losos
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 12.9.2014
Plnohodnotná úprava lososa, ktorá z neho dostane skutočne to najlepšie
Losos zapečený s mandľami Losos zapečený s mandľami
kategória: losos
autor: krialen (konzument), počet bodov: 4, pridaný: 23.5.2013
Losos zapečený s mandľami (Ryba aspoň 2x za týždeň)
[1]   
Zimný festival jedla 2017
Podporme lokálnu gastronómiu a slovenský gastro-turizmus
celý článok...
Školy varenia v roku 2017
Marcel Ihnačák, Gabo Kocák, Igor Čehy, Jozefína Zaukolcová, Tomáš Sika, Braňo Križan, .... a mnohí iní
celý článok...
ZÁKLADNÁ tabuľka na riedenie chilli v pokrmoch na dosiahnutie želanej pálivosti (hrejivosti)
Viete si nastaviť pokrm, aby jeho pálivosť bola prínosom a nie dôvodom PN-ky ? Pomôžem Vám...
celý článok...
Sója - exkurzia v továrni
Boli moje predsudnky opodstatnené, alebo som sa ochudobnil o ďaľšiu dobrotu ?
celý článok...
Ako rýchlo obaliť šampiňóny alebo karfiol v trojobale?
Trik, ktorý je vhodný pre každého, čo potrebuje rýchlo obaliť malé kúsky zeleniny.
celý článok...