RECEPTY

mäso (298)
ryby a more (23)
bezmäsité (244)
šaláty a nátierky (92)
polievky (67)
omáčky a marinády (9)
sladké pečenie (358)
slané ňamky (43)
chlieb-pečivo (29)
zaváraniny (26)
nápoje (41)
ochucovadlá (14)




Partneri (abc...)



Recepty - ochucovadlá - pasty

| o kategóriu vyššie |
(Počet receptov v tejto kategórii: 7)
[1]   
Chilli jam Chilli jam
kategória: pasty
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 27.5.2016
Chilli džem - neskutočne dobré na mäsko, cestoviny, pizzu, alebo len tak studená omáčka k čipsom
Bylinkové maslo na ryby Bylinkové maslo na ryby
kategória: pasty
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 31.1.2016
Nie je to také ľažké. Recept na bylnkové maslo je jednoduchý
Bylinkové maslo (s medvedím cesnakom) Bylinkové maslo (s medvedím cesnakom)
kategória: pasty
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 15.4.2015
Medvedí cesnak sa dá uskladniť viacerými spôsobmi, toto je jeden z nich.
Vinegrette Vinegrette
kategória: pasty
autor: jadza (konzument), počet bodov: 6, pridaný: 20.6.2014
olejovo-octový nálev
Pesto z medvedieho cesnaku Pesto z medvedieho cesnaku
kategória: pasty
autor: klaura (konzument), počet bodov: 8, pridaný: 7.4.2014
Funkčné jedlo. Dve muchy jednou ranou (a možno aj viacej). Zasýti, je vynikajúce a detoxikuje organizmus, upravuje trávenie.
Domáca feferónová nátierka Domáca feferónová nátierka
kategória: pasty
autor: kalinka (konzument), počet bodov: 1, pridaný: 24.9.2013
Papriková nátierka a vajíčkový chlieb. Jedna z radostí života.
Arabská cesnaková pasta Arabská cesnaková pasta
kategória: pasty
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 1, pridaný: 5.6.2013
Cesnaková majonéza - cesnakový deep. Ničím nenapodobiteľná pasta - ideálna k pečenému mäsu.
[1]   
Zimný festival jedla 2017
Podporme lokálnu gastronómiu a slovenský gastro-turizmus
celý článok...
Školy varenia v roku 2017
Marcel Ihnačák, Gabo Kocák, Igor Čehy, Jozefína Zaukolcová, Tomáš Sika, Braňo Križan, .... a mnohí iní
celý článok...
ZÁKLADNÁ tabuľka na riedenie chilli v pokrmoch na dosiahnutie želanej pálivosti (hrejivosti)
Viete si nastaviť pokrm, aby jeho pálivosť bola prínosom a nie dôvodom PN-ky ? Pomôžem Vám...
celý článok...
Sója - exkurzia v továrni
Boli moje predsudnky opodstatnené, alebo som sa ochudobnil o ďaľšiu dobrotu ?
celý článok...
Ako rýchlo obaliť šampiňóny alebo karfiol v trojobale?
Trik, ktorý je vhodný pre každého, čo potrebuje rýchlo obaliť malé kúsky zeleniny.
celý článok...