RECEPTY

mäso (303)
ryby a more (24)
bezmäsité (248)
šaláty a nátierky (92)
polievky (69)
omáčky a marinády (9)
sladké pečenie (360)
slané ňamky (45)
chlieb-pečivo (30)
zaváraniny (26)
nápoje (41)
ochucovadlá (14)




Partneri (abc...)



Recepty - bezmäsité - huby

| o kategóriu vyššie |
(Počet receptov v tejto kategórii: 17)
[1]   
Hríbová praženica Hríbová praženica
kategória: huby
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 18.11.2016
Praženica z pravých hríbov je veľká pochúťka, pripraviť sa dá z čerstvých i sušených húb.
Zemiakové placky s hríbom dubovým a s údenou slaninkou  Zemiakové placky s hríbom dubovým a s údenou slaninkou
kategória: huby
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 3.10.2016
Veľmi chutné rýchle voňavé a sýte jedlo, výborné ako samostatné jedlo alebo príloha, vhodné ako obed či večera.
Šafránové krémové rizoto s kuriatkami Šafránové krémové rizoto s kuriatkami
kategória: huby
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 9.9.2016
Ešte lepšie, ako čisté šafránové rizotto je s kuriatkami
Polievka z lievika trúbkovitého Polievka z lievika trúbkovitého
kategória: huby
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 8.9.2016
Recept na výbornú chutnú hubovú polievku z lievika trúbkovitého - jedlej čiernej huby
Voňavý hubník Voňavý hubník
kategória: huby
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 22.8.2016
Hubník je veľmi chutné voňavé lacné tradičné jedlo českej kuchyne, ktoré má veľa regionálnych variantov z rôznych čerstvých, väčšinou zo sušených húb a všetky sú úžasne
Eintopf z dusenej ryže a dubákov Eintopf z dusenej ryže a dubákov
kategória: huby
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 8.8.2016
Rýchly a jednoduchý recept na mimoriadne chutný eintopf z dusenej ryže a nádherne voňavých dubákov
Nátierka z dubákov Nátierka z dubákov
kategória: huby
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 8.8.2016
Vynikajúca nátierka z dubákov, ktorá výborne chutí na čerstvom domácom chlebe či pečive, najlepšie však na opečených hriankach potretých výdatne cesnakom.
Šampiňónové rezne Šampiňónové rezne
kategória: huby
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 27.7.2016
Recept na šampiňónové rezne v ktorých vynikne chuť samotných šampiňónov.
Nadýchané šampiňónové placky Nadýchané šampiňónové placky
kategória: huby
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 18.6.2016
Vyprážané šampiňóny Vyprážané šampiňóny
kategória: huby
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 24.2.2016
Vyprážané šampiňóny - čím menšie, tým lepšie
Hríby s vajcom Hríby s vajcom
kategória: huby
autor: jadza (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 14.10.2014
A máme tu hubársku sezónu. Lesné hríby sú nielen veľmi chutné, ale kedže obsahujú veľa prospešných minerálov, sú aj zdravé.
Bedle na smotane (bedľový perkelt) Bedle na smotane (bedľový perkelt)
kategória: huby
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 2.9.2014
Niekto nedá dopustiť na dubáky, niekto miluje kuriatka, alebo len šampióny. Ja milujem IBA BEDLE.
Šampiňóny plnené pečeňou Šampiňóny plnené pečeňou
kategória: huby
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 27.11.2013
Vyprážané šampiňóny plnené kuracou pečeňou
Hubový guláš Hubový guláš
kategória: huby
autor: karin (konzument), počet bodov: 2, pridaný: 23.9.2013
Guláš, trocha netradične, nakoľko nie je v ňom žiadne mäsko, aj tak chutí výborne.
Vyprážané bedle Vyprážané bedle
kategória: huby
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 10.9.2013
Bedľa je podľa môjho názoru najvoňavejšia a najlepšia huba (alebo aj hríb)
Hubová omáčka Hubová omáčka
kategória: huby
autor: vladix (gurmán), počet bodov: 14, pridaný: 7.7.2013
Hubová / šampiňónová omáčka ako hlavné jedlo. Rýchlo a chutne.
Hlivy na smotane Hlivy na smotane
kategória: huby
autor: petus (konzument), počet bodov: 6, pridaný: 10.5.2013
[1]   
Zimný festival jedla 2017
Podporme lokálnu gastronómiu a slovenský gastro-turizmus
celý článok...
Školy varenia v roku 2017
Marcel Ihnačák, Gabo Kocák, Igor Čehy, Jozefína Zaukolcová, Tomáš Sika, Braňo Križan, .... a mnohí iní
celý článok...
ZÁKLADNÁ tabuľka na riedenie chilli v pokrmoch na dosiahnutie želanej pálivosti (hrejivosti)
Viete si nastaviť pokrm, aby jeho pálivosť bola prínosom a nie dôvodom PN-ky ? Pomôžem Vám...
celý článok...
Sója - exkurzia v továrni
Boli moje predsudnky opodstatnené, alebo som sa ochudobnil o ďaľšiu dobrotu ?
celý článok...
Ako rýchlo obaliť šampiňóny alebo karfiol v trojobale?
Trik, ktorý je vhodný pre každého, čo potrebuje rýchlo obaliť malé kúsky zeleniny.
celý článok...