RECEPTY

mäso (306)
ryby a more (24)
bezmäsité (250)
šaláty a nátierky (92)
polievky (70)
omáčky a marinády (9)
sladké pečenie (362)
slané ňamky (45)
chlieb-pečivo (30)
zaváraniny (26)
nápoje (41)
ochucovadlá (14)




Partneri (abc...)



Recepty - mäso - jahňacie

| o kategóriu vyššie |
(Počet receptov v tejto kategórii: 4)
[1]   
Jahňacie guľky so syrovou čiapočkou v paradajkovej omáčke s cuketou Jahňacie guľky so syrovou čiapočkou v paradajkovej omáčke s cuketou
kategória: jahňacie
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 5.12.2016
Môj vlastný recept na veľmi chutné výdatné a pomerne rýchle jedlo s arabským korenením, ktoré je krásne voňavé s pikantnou chuťou, zasýti a zahreje.
Pomaly pripravované šťavnaté jahňacie koleno Pomaly pripravované šťavnaté jahňacie koleno
kategória: jahňacie
autor: gucky (konzument), počet bodov: 7, pridaný: 6.6.2014
Chorvátska špecialita. Guláš si vie na opekačke navariť každý, ale toto je pre našu oblasť iný spôsob prípravi guláša, no určite Vám to zachutí :-)
Jahňacie mäso na paprike Jahňacie mäso na paprike
kategória: jahňacie
autor: karin (konzument), počet bodov: 1, pridaný: 1.9.2013
Nielen na veľkú noc.
jahňa jahňa
kategória: jahňacie
autor: lukasko (konzument), počet bodov: 1, pridaný: 22.7.2013
Všetko skončí nakoniec v jednom hrci. Pokrm z jedného hrnca.
[1]   
Zimný festival jedla 2017
Podporme lokálnu gastronómiu a slovenský gastro-turizmus
celý článok...
Školy varenia v roku 2017
Marcel Ihnačák, Gabo Kocák, Igor Čehy, Jozefína Zaukolcová, Tomáš Sika, Braňo Križan, .... a mnohí iní
celý článok...
ZÁKLADNÁ tabuľka na riedenie chilli v pokrmoch na dosiahnutie želanej pálivosti (hrejivosti)
Viete si nastaviť pokrm, aby jeho pálivosť bola prínosom a nie dôvodom PN-ky ? Pomôžem Vám...
celý článok...
Sója - exkurzia v továrni
Boli moje predsudnky opodstatnené, alebo som sa ochudobnil o ďaľšiu dobrotu ?
celý článok...
Ako rýchlo obaliť šampiňóny alebo karfiol v trojobale?
Trik, ktorý je vhodný pre každého, čo potrebuje rýchlo obaliť malé kúsky zeleniny.
celý článok...