RECEPTY

mäso (303)
ryby a more (24)
bezmäsité (248)
šaláty a nátierky (92)
polievky (69)
omáčky a marinády (9)
sladké pečenie (360)
slané ňamky (45)
chlieb-pečivo (30)
zaváraniny (26)
nápoje (41)
ochucovadlá (14)




Partneri (abc...)



Recepty - mäso - hydina

| o kategóriu vyššie |
(Počet receptov v tejto kategórii: 135)
1   2   3   [4]   5   6   7  
Kuracie prsia so špagetami, mrkvou a jablkami Kuracie prsia so špagetami, mrkvou a jablkami
kategória: hydina
autor: moon1979 (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 24.11.2014
Zdanlivo neskombinovateľné, ale chuť veľmi zaujímavá :) mrkva, jablko, mäsko a med jednoducho nesklamali. No a ako inak s oblúbenými špagetami úspech zaručený :)
Vzduchom pečené kurča so špenátovou ryžou Vzduchom pečené kurča so špenátovou ryžou
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 11.11.2014
Chrumkavá kožtička, fajná ryža, akurátne opečené zemiaky. Myslím, že to stojí za archivovanie.
Morčacie mäso na štýl SEGEDÍN Morčacie mäso na štýl SEGEDÍN
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 30.10.2014
Kto povedal, že segedín sa robí len z bravčového mäsa ?
Morčacie škvarky - neuveriteľne jemné, chrumkavé a mňamózne Morčacie škvarky - neuveriteľne jemné, chrumkavé a mňamózne
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 13.10.2014
Možno sa budete smiať, ale naozaj sa dajú spraviť morčacie škvarky a sú GRANDIÓZNE
Kuracie stehná ADOBO Kuracie stehná ADOBO
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 1.10.2014
Filipínsky recept, jednoduchý, ako facka.
Perkelt z kuracích srdiečok s ryžou Perkelt z kuracích srdiečok s ryžou
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 27.9.2014
Asi by ste si radšej dali knedľu, halušky, alebo cestoviny, ale verte mi, ryža je úplne super
Luxusné konfitované kačacie stehná. Luxusné konfitované kačacie stehná.
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 6, pridaný: 16.9.2014
Najlepší šéfkuchári pripravujú kačacie stehná aj 12 hodín. Trpezlivosť a nízka teplota je tu na mieste. Recept od šéfkuchára Petra Kulhány-ho (Smratfood BB)
Pomaly pečené kačacie stehná (9 hodín) Pomaly pečené kačacie stehná (9 hodín)
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 24.8.2014
Konfitovaním sa v mäsa zachovajú všetky šťavy, mäsko je šťavnaté a láka vziať si REPETE :-)
Domáca paštika z husacej pečene Domáca paštika z husacej pečene
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 22.8.2014
Naozajstná paštika z husacej pečene (nie, bravčová pečeň tam naozaj nie je)
Kuracie plátky na hrášku Kuracie plátky na hrášku
kategória: hydina
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 19.8.2014
Kuracie plátky na hrášku
KUS-KUS (cous - cous) s kuracím mäsom a zeleninou. KUS-KUS (cous - cous) s kuracím mäsom a zeleninou.
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 6.8.2014
Ľahký obed, diétna večera, a pripravia Vám ho aj deti.
Plnka (nielen) k pečenému kurčaťu. Plnka (nielen) k pečenému kurčaťu.
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 10, pridaný: 4.8.2014
Existuje len pár dobrých receptov na kvalitnú plnku.
Pečené kurča (grilované kurča). Pečené kurča (grilované kurča).
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 10, pridaný: 4.8.2014
Hlavného hrdinu neďedľného obeda vie spraviť aj amatér.
Fantastické grilované krídelká s predprípravou Fantastické grilované krídelká s predprípravou
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 9, pridaný: 31.7.2014
Grilované, no napriek tomu šťavnaté. Žiadne sucháre - explózia chutí - ďakovné listy :-)
Plnená paprika pre začínajúcich kuchárov Plnená paprika pre začínajúcich kuchárov
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 6, pridaný: 16.7.2014
Máte radi plnenú papriku, no netrúfnete si na prácu s mletým mäsom ? Spravte túto. Túto zvládne aj moja manželka.
Rýchle a chutné kuracie prsia Rýchle a chutné kuracie prsia
kategória: hydina
autor: energizer (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 26.5.2014
Kuracie rezne nikdy nesklamali. Tieto sý na mlynársky štýl a v našej rodine sú obľúbené.
Paštika z kačacej pečene Paštika z kačacej pečene
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 15.4.2014
Tento recept sa mi dostal do rúk náhodou, trošku som ho upravil, Originál autorom je JARDA ŽIDEK,V recepte bol aj alkohol a hrozienka, ale tie som vynechal. Poviem Vám, tentokrát to stálo za to :-)
Kuře tety Blanky Kuře tety Blanky
kategória: hydina
autor: medvedice (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 14.4.2014
Zeleninka a masko - mnam.
Besné kura Besné kura
kategória: hydina
autor: vladix (gurmán), počet bodov: 9, pridaný: 7.4.2014
Kari kura na sladko s marhuľami. Perfektná kombinácia chutí, ktorá chutí.
kuskus kuskus
kategória: hydina
autor: Petra (konzument), počet bodov: 6, pridaný: 11.3.2014
rychlá večeře
1   2   3   [4]   5   6   7  
Zimný festival jedla 2017
Podporme lokálnu gastronómiu a slovenský gastro-turizmus
celý článok...
Školy varenia v roku 2017
Marcel Ihnačák, Gabo Kocák, Igor Čehy, Jozefína Zaukolcová, Tomáš Sika, Braňo Križan, .... a mnohí iní
celý článok...
ZÁKLADNÁ tabuľka na riedenie chilli v pokrmoch na dosiahnutie želanej pálivosti (hrejivosti)
Viete si nastaviť pokrm, aby jeho pálivosť bola prínosom a nie dôvodom PN-ky ? Pomôžem Vám...
celý článok...
Sója - exkurzia v továrni
Boli moje predsudnky opodstatnené, alebo som sa ochudobnil o ďaľšiu dobrotu ?
celý článok...
Ako rýchlo obaliť šampiňóny alebo karfiol v trojobale?
Trik, ktorý je vhodný pre každého, čo potrebuje rýchlo obaliť malé kúsky zeleniny.
celý článok...