RECEPTY

mäso (298)
ryby a more (23)
bezmäsité (244)
šaláty a nátierky (92)
polievky (67)
omáčky a marinády (9)
sladké pečenie (358)
slané ňamky (43)
chlieb-pečivo (29)
zaváraniny (26)
nápoje (41)
ochucovadlá (14)




Partneri (abc...)



Recepty - mäso - hydina

| o kategóriu vyššie |
(Počet receptov v tejto kategórii: 133)
1   2   [3]   4   5   6   7  
Plnené pečené kura (bez kostí) s varenými zemiakmi opečenými na jarnej cibuľke Plnené pečené kura (bez kostí) s varenými zemiakmi opečenými na jarnej cibuľke
kategória: hydina
autor: moon1979 (konzument), počet bodov: 10, pridaný: 23.2.2015
Pri tomto jedle som si zaspomínala na svoje detstvo :) dodnes ľutujem, že nemám presný recept na plnku, ktorú robila moja babka, jej plnené kura bolo bezkonkurenčné :)
Morčacie krky dusené v rúre v jenskej mise Morčacie krky dusené v rúre v jenskej mise
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 21.2.2015
Morčacie krky patria medzi dosť podceňované kusy, no je okolo nich neuveriteľné množstvo mäska a keďže je to mäsko pri kosti, patrí medzi najlepšie.
Cannelloni s kuracím mäskom a bešamelovou omáčkou Cannelloni s kuracím mäskom a bešamelovou omáčkou
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 19.2.2015
Dúté rúrky s priemerom 2,5 centimetra naplnené opečeným mäsom s cheddarom
Vyprážaná kuracia pečeň s rukolovým zemiakovým pyré Vyprážaná kuracia pečeň s rukolovým zemiakovým pyré
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 15.2.2015
Kuracia pečeň obsahuje veľa železa a rukola zas vitamín C. Vitamín C podporuje spracovanie a využitie železa a tak táto kombinácia nie je len chutná, ale aj zdravá a pomáha oživiť krv.
Restovaná kuracia pečeň na masle a cibuli Restovaná kuracia pečeň na masle a cibuli
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 11.2.2015
Ak Vám chýba železo, nemusíte piť vodu z radiátora. Tento jednoduchý pokrm Vám ho pomôže doplniť.rýchly
Plnené morčacie prsia Plnené morčacie prsia
kategória: hydina
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 6, pridaný: 2.2.2015
Gordon blue alebo Cordon bleu? Vyberte si sami (inak pôvodne sa to robilo z teľacieho mäsa).
Saté soté :) Saté soté :)
kategória: hydina
autor: moon1979 (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 30.1.2015
priznám sa, arašidové maslo nie je zrovna pre mňa to pravé orechové, ale v tomto jedle v kombinácii s inými surovinami je to tak trošku gurmánsky zážitok.
Kuracie stehienka s pappardelle Kuracie stehienka s pappardelle
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 24.1.2015
Možno nezvyčajná kombinácia, ale veľmi dobre to k sebe ide. A táto príloha sa robí skoro sama.
Citrónové kura so sušenými paradajkami Citrónové kura so sušenými paradajkami
kategória: hydina
autor: ModryKonik (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 22.1.2015
Tento recept patrí do kategórie obľúbený domáci obed užívateľa kamowa z portálu Modrý Koník. Zverejnený je s jej súhlasom
Kuracie medajlónky s kyslou kapustou a zemiakovými lupienkami Kuracie medajlónky s kyslou kapustou a zemiakovými lupienkami
kategória: hydina
autor: moon1979 (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 18.12.2014
ako rýchlo sa toto jedlo pripraví, tak rýchlo sa aj zje :)
"Bejby" kuracie fašírky so syrom a smotanou "Bejby" kuracie fašírky so syrom a smotanou
kategória: hydina
autor: moon1979 (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 11.12.2014
fašírkami človek nič nepokazí, ale vyskúšajme ich urobiť trošku inak :)
Kuracie v zemiakovom župane Kuracie v zemiakovom župane
kategória: hydina
autor: moon1979 (konzument), počet bodov: 6, pridaný: 3.12.2014
keď sa povie zemiakové cestíčko, napadne nás černohor ... skúsme ho urobiť trošku netradične :)
Tarhoňa na štýl rizota s kuracím mäskom Tarhoňa na štýl rizota s kuracím mäskom
kategória: hydina
autor: moon1979 (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 28.11.2014
áno, aj z tarhoni sa dá urobiť výborné "rizoto"
Kuracie prsíčka v rajčinovej omáčke s medom, zeleninou a chilli Kuracie prsíčka v rajčinovej omáčke s medom, zeleninou a chilli
kategória: hydina
autor: moon1979 (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 28.11.2014
možno niekomu sa to bude zdať divoká kombinácia, ale ja kombináciu med, chilli milujem a keďže rajčinová omáčka je výborná na sladko tak prečo to neskúsiť aj takto :)
Kuracie prsíčka na šťave so špenátom Kuracie prsíčka na šťave so špenátom
kategória: hydina
autor: moon1979 (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 28.11.2014
nemusíme mať napráskanú chladničku, aby sme dokázali uvariť z mála chutné jedlo ... a toto je malá ukážka :)
Kuracie prsíčka plnené špenátom a syrom, zemiaková kaša Kuracie prsíčka plnené špenátom a syrom, zemiaková kaša
kategória: hydina
autor: moon1979 (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 25.11.2014
dajme opäť šancu neoblúbenému špenátu :) v kombinácii so syrom a cesnakom vznikne veľmi zaujímavá chuť, tak prečo tomu nedať šancu :)
Kuracie medajlónky s pórovo-syrovou omáčkou, pečené zemiaky Kuracie medajlónky s pórovo-syrovou omáčkou, pečené zemiaky
kategória: hydina
autor: moon1979 (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 24.11.2014
niekto si povie "pór a syr - to nemôže ísť k sebe" ... ale môže a ku kuraciemu mäsu ideálne :)
Kuracie prsia zapečené s brokolicou a slaninou Kuracie prsia zapečené s brokolicou a slaninou
kategória: hydina
autor: moon1979 (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 24.11.2014
Kuracie prsia sa dajú zapekať na x spôsobov. Brokolica a anglická slanina je jeden z nich. Najlepšie chutia s varenými zemiakmi :)
Kuracie prsia so špagetami, mrkvou a jablkami Kuracie prsia so špagetami, mrkvou a jablkami
kategória: hydina
autor: moon1979 (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 24.11.2014
Zdanlivo neskombinovateľné, ale chuť veľmi zaujímavá :) mrkva, jablko, mäsko a med jednoducho nesklamali. No a ako inak s oblúbenými špagetami úspech zaručený :)
Vzduchom pečené kurča so špenátovou ryžou Vzduchom pečené kurča so špenátovou ryžou
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 11.11.2014
Chrumkavá kožtička, fajná ryža, akurátne opečené zemiaky. Myslím, že to stojí za archivovanie.
1   2   [3]   4   5   6   7  
Zimný festival jedla 2017
Podporme lokálnu gastronómiu a slovenský gastro-turizmus
celý článok...
Školy varenia v roku 2017
Marcel Ihnačák, Gabo Kocák, Igor Čehy, Jozefína Zaukolcová, Tomáš Sika, Braňo Križan, .... a mnohí iní
celý článok...
ZÁKLADNÁ tabuľka na riedenie chilli v pokrmoch na dosiahnutie želanej pálivosti (hrejivosti)
Viete si nastaviť pokrm, aby jeho pálivosť bola prínosom a nie dôvodom PN-ky ? Pomôžem Vám...
celý článok...
Sója - exkurzia v továrni
Boli moje predsudnky opodstatnené, alebo som sa ochudobnil o ďaľšiu dobrotu ?
celý článok...
Ako rýchlo obaliť šampiňóny alebo karfiol v trojobale?
Trik, ktorý je vhodný pre každého, čo potrebuje rýchlo obaliť malé kúsky zeleniny.
celý článok...