RECEPTY

mäso (298)
ryby a more (23)
bezmäsité (244)
šaláty a nátierky (92)
polievky (67)
omáčky a marinády (9)
sladké pečenie (358)
slané ňamky (43)
chlieb-pečivo (29)
zaváraniny (26)
nápoje (41)
ochucovadlá (14)




Partneri (abc...)



Recepty - mäso - hydina

| o kategóriu vyššie |
(Počet receptov v tejto kategórii: 133)
1   [2]   3   4   5   6   7  
Pečené kuracie stehná marinované v pomarančovej šťave Pečené kuracie stehná marinované v pomarančovej šťave
kategória: hydina
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 15.6.2016
možno netradičné, no koho omrzeli "komunistické" pečené stehienka, nech vyskúša tieto.
Pomaly pečené husacie stehno s karamelovou kapustou a domácou kysnutou knedľou Pomaly pečené husacie stehno s karamelovou kapustou a domácou kysnutou knedľou
kategória: hydina
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 10.6.2016
Škvarky z kuraciny - kuracie škvarky Škvarky z kuraciny - kuracie škvarky
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 6, pridaný: 6.4.2016
Verím tomu, že mnohí pokrútite hlavami, no sú jemnejšie a lepšie, ako bravčové
WOK s kuracím mäskom a polochrumkavou zeleninkou WOK s kuracím mäskom a polochrumkavou zeleninkou
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 21.1.2016
Čína ako sa patrí a samozrejme s ryžovými rezancami.
Kura-cicky Kura-cicky
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 9.1.2016
Španielske vtáčiky sú bratrancom a sesternicou týchto závitkov.
ECHT pomaly pečená hus ECHT pomaly pečená hus
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 29.11.2015
Nech je akákoľvek veľká, štyria ju spucujú až na kosť.
Kačacie hody bez múky Kačacie hody bez múky
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 13.11.2015
Knedle a lokše môžete vynechať, mám pre Vás ešte lepšiu alternatívu
Rizoto s kačacím pečeným mäsom a kačacími škvarkami Rizoto s kačacím pečeným mäsom a kačacími škvarkami
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 5.11.2015
Naša verzia tradišného maďarského jedla (Ludas kása) - akurát nie z husi, ale z kačky
Nátierka z FOIE GRAS (tučná pečeň vodných vtákov) Nátierka z FOIE GRAS (tučná pečeň vodných vtákov)
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 4.11.2015
Pečienka z kačky, alebo husi, kto ju jedol studenú ? Lepšia ako celá pečená kačka
Hydinová pečeň na smotane s haluškami Hydinová pečeň na smotane s haluškami
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 13.10.2015
Morčacia pečeň, kuracia pečeň je ideálne na takúto prípravu.
Pečené kačacie (husacie) stehná s dokonalou kapustou a páperovými zemiakovými lokšami Pečené kačacie (husacie) stehná s dokonalou kapustou a páperovými zemiakovými lokšami
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 6, pridaný: 30.9.2015
Dlho som skúšal rôzne úpravy červenej kapusty ku kačičke, konečne som sa to naučil tak, že kapusta kľudne môže dať diamantovú korunku tejto dobrote.
Kurča frustrovaného kuchára Kurča frustrovaného kuchára
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 3.9.2015
Všetko v jednom hrnci, vyvážená, no bohatá chuť - kuriatko trošku inak.
Morčacie prsia na smotane so silným cibuľovým základom Morčacie prsia na smotane so silným cibuľovým základom
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 19.8.2015
Niekto sa morčaciny bojí, lebo je náročnejšia na prípravu ako kuracina a jedlo môže mať svoj zvláštny morčací "buket". Nemusí to ale vždy tak byť, stačí vedieť, ako na to.
Kuracie prsia na štýl: španielsky vtáčik Kuracie prsia na štýl: španielsky vtáčik
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 4.8.2015
Bojíte sa bravčového, alebo hovädzieho mäsa ? Španielske vtáčiky sa dajú spraviť aj z kuraciny.
Kráľovské rezne z termálneho kúpaliska v Podhájskej Kráľovské rezne z termálneho kúpaliska v Podhájskej
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 6.5.2015
Obľúbené rezne návštevníkov tohoto kúpaliska - recept majú odo mňa.
Kuracie prsia plnené nakladanou sušenou paradajkou preliate šampionovou omáčkou Kuracie prsia plnené nakladanou sušenou paradajkou preliate šampionovou omáčkou
kategória: hydina
autor: moon1979 (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 28.4.2015
plnené, či neplnené, chutné, lacné, rýchlo pripravené :)
Morčacie prsia na smotane Morčacie prsia na smotane
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 1.4.2015
Niektoré jedlá môžete jest do omrzenia a omrzenie napriek tomu nepríde. Takéto mäsko so šťavou ja nikdy neviem odmietnuť.
Brokolicovo-kurací nákyp so syrom Brokolicovo-kurací nákyp so syrom
kategória: hydina
autor: moon1979 (konzument), počet bodov: 6, pridaný: 20.3.2015
ak si odmyslíme tavený syr, toto jedlo patrí k tým ľahšie stráviteľným, rýchlo urobeným a aj chutným
Karfiolovo - mäsové karbonátky plnené bryndzou s varenými zemiakmi Karfiolovo - mäsové karbonátky plnené bryndzou s varenými zemiakmi
kategória: hydina
autor: moon1979 (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 11.3.2015
... keď chcem, aby deti zjedli karfiol, zamaskujem ho do "fašírky" ... a zjedli sa všetky
Kuracie prsia plnene sunkou, mozarellou a spenatom s omackou z peceneho cesnaku a limetky Kuracie prsia plnene sunkou, mozarellou a spenatom s omackou z peceneho cesnaku a limetky
kategória: hydina
autor: 7danka7 (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 3.3.2015
Možno poznáte rezne CORDON BLEU, Tieto prsia sú išpirované asi nimi, no sú lepšie, lebo sú s omáčkou :-)
1   [2]   3   4   5   6   7  
Zimný festival jedla 2017
Podporme lokálnu gastronómiu a slovenský gastro-turizmus
celý článok...
Školy varenia v roku 2017
Marcel Ihnačák, Gabo Kocák, Igor Čehy, Jozefína Zaukolcová, Tomáš Sika, Braňo Križan, .... a mnohí iní
celý článok...
ZÁKLADNÁ tabuľka na riedenie chilli v pokrmoch na dosiahnutie želanej pálivosti (hrejivosti)
Viete si nastaviť pokrm, aby jeho pálivosť bola prínosom a nie dôvodom PN-ky ? Pomôžem Vám...
celý článok...
Sója - exkurzia v továrni
Boli moje predsudnky opodstatnené, alebo som sa ochudobnil o ďaľšiu dobrotu ?
celý článok...
Ako rýchlo obaliť šampiňóny alebo karfiol v trojobale?
Trik, ktorý je vhodný pre každého, čo potrebuje rýchlo obaliť malé kúsky zeleniny.
celý článok...