RECEPTY

mäso (298)
ryby a more (23)
bezmäsité (244)
šaláty a nátierky (92)
polievky (67)
omáčky a marinády (9)
sladké pečenie (358)
slané ňamky (43)
chlieb-pečivo (29)
zaváraniny (26)
nápoje (41)
ochucovadlá (14)




Partneri (abc...)



Recepty - mäso - hydina

| o kategóriu vyššie |
(Počet receptov v tejto kategórii: 133)
1   2   3   4   5   [6]   7  
Šťavnaté zapekané kuracie stehná so syrom Šťavnaté zapekané kuracie stehná so syrom
kategória: hydina
autor: vendelin (konzument), počet bodov: 10, pridaný: 9.7.2013
Ideálne nielen na nedeľný obed.
Grilované kuracie stehná v medovo-horčicovej marináde Grilované kuracie stehná v medovo-horčicovej marináde
kategória: hydina
autor: vendelin (konzument), počet bodov: 14, pridaný: 9.7.2013
Tomuto hádam aj niektorí vegetariáni podľahnú.
Kurací perkelt na smotane s haluškami Kurací perkelt na smotane s haluškami
kategória: hydina
autor: gucky (konzument), počet bodov: 12, pridaný: 1.7.2013
Jedlo môjho detstva. Kedykoľvek ho jem, vraciam sa do detstva :-)
Kuře s jazykem (jazyk v kuřeti) Kuře s jazykem (jazyk v kuřeti)
kategória: hydina
autor: casino (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 23.6.2013
Studená misa
Kuracia roláda Kuracia roláda
kategória: hydina
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 6, pridaný: 14.6.2013
Kuracia roláda - vhodné na oslavu - aj na studeno
Falošná husacia pečeň Falošná husacia pečeň
kategória: hydina
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 14.6.2013
Falošná husacia pečeň - pečeňový nákyp, pečeňová paštéta
Kačica na víne Kačica na víne
kategória: hydina
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 14.6.2013
Kačica na víne
Kuracie soté Kuracie soté
kategória: hydina
autor: janka1967 (konzument), počet bodov: 6, pridaný: 31.5.2013
Základný recept na kuracie soté
FARÁRSKE REZNE FARÁRSKE REZNE
kategória: hydina
autor: mimma79 (konzument), počet bodov: 6, pridaný: 28.5.2013
Zapekané kuracie prsia so syrom.
Kuracie prsia plnené syrom Niva v cestíčku Kuracie prsia plnené syrom Niva v cestíčku
kategória: hydina
autor: René (konzument), počet bodov: 10, pridaný: 28.5.2013
Kuracie prsia ako od šéfkuchára. Stačí trošku základnej zručnosti a zvládnete to.
Chrumkavé kura Chrumkavé kura
kategória: hydina
autor: René (konzument), počet bodov: 11, pridaný: 28.5.2013
chrumkavé kuracie mäsko
Kuracie prsia vo woku Kuracie prsia vo woku
kategória: hydina
autor: klaura (konzument), počet bodov: 6, pridaný: 28.5.2013
Superrýchly obed alebo aj večera ...
Hydinovo cesnakové rezne Hydinovo cesnakové rezne
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 9, pridaný: 26.5.2013
Kuracie prsia sú už síce okukané, ale správne ingrediencie z nich spravia gurmánsku pochúťku
Rezne v trojobale s fintou "FŇ" Rezne v trojobale s fintou "FŇ"
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 13, pridaný: 26.5.2013
Klasický rezeň v trojobale vylepšený na diétne jedlo. Je to určite opozitum, ale vďaka jednoduchej finte nezaťaží žalúdok a dovolí nám ich aj lekár s dietou.
Citrónové kura pečené v pare so špenátom Citrónové kura pečené v pare so špenátom
kategória: hydina
autor: miki1968 (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 25.5.2013
Zepter -Varenie na pare je skvelá metóda. Pri príprave jedla uchováte maximum živín a čerstvej chuti použitých prísad!
Morčacie medailóny Morčacie medailóny
kategória: hydina
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 6, pridaný: 24.5.2013
Morčacie medailóny s ryžou. Recept na klasiku, ktorá nesklame
Hadie mäso Hadie mäso
kategória: hydina
autor: janka1967 (konzument), počet bodov: 2, pridaný: 24.5.2013
Neide o hada, ale o kuracie prsíčka pripravené na chrumkavo a šťavnato.
Pečené morčacie stehno Pečené morčacie stehno
kategória: hydina
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 9, pridaný: 24.5.2013
Pečené morčacie stehno
Kuracie stehienka na karí Kuracie stehienka na karí
kategória: hydina
autor: miki1968 (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 24.5.2013
Zepter -Varenie na pare je skvelá metóda. Pri príprave jedla uchováte maximum živín a čerstvej chuti použitých prísad!
Kurča s jarnou cibuľkou na pare Kurča s jarnou cibuľkou na pare
kategória: hydina
autor: miki1968 (konzument), počet bodov: 6, pridaný: 24.5.2013
Zepter -Varenie v pare je skvelá metóda. Pri príprave jedla uchováte maximum živín a čerstvej chuti použitých prísad!
1   2   3   4   5   [6]   7  
Zimný festival jedla 2017
Podporme lokálnu gastronómiu a slovenský gastro-turizmus
celý článok...
Školy varenia v roku 2017
Marcel Ihnačák, Gabo Kocák, Igor Čehy, Jozefína Zaukolcová, Tomáš Sika, Braňo Križan, .... a mnohí iní
celý článok...
ZÁKLADNÁ tabuľka na riedenie chilli v pokrmoch na dosiahnutie želanej pálivosti (hrejivosti)
Viete si nastaviť pokrm, aby jeho pálivosť bola prínosom a nie dôvodom PN-ky ? Pomôžem Vám...
celý článok...
Sója - exkurzia v továrni
Boli moje predsudnky opodstatnené, alebo som sa ochudobnil o ďaľšiu dobrotu ?
celý článok...
Ako rýchlo obaliť šampiňóny alebo karfiol v trojobale?
Trik, ktorý je vhodný pre každého, čo potrebuje rýchlo obaliť malé kúsky zeleniny.
celý článok...