RECEPTY

mäso (303)
ryby a more (24)
bezmäsité (248)
šaláty a nátierky (92)
polievky (69)
omáčky a marinády (9)
sladké pečenie (360)
slané ňamky (45)
chlieb-pečivo (30)
zaváraniny (26)
nápoje (41)
ochucovadlá (14)




Partneri (abc...)



Recepty - mäso - hydina

| o kategóriu vyššie |
(Počet receptov v tejto kategórii: 135)
[1]   2   3   4   5   6   7  
Pomaly pečená kačka takmer bez práce  Pomaly pečená kačka takmer bez práce
kategória: hydina
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 30.1.2017
Recept na veľmi chutnú pomaly pečenú kačku takmer bez práce, ktorá má šťavnaté mäkkučké mäsíčko ako masielko a do chrumkava vypečenú kožičku.
Kuracia pečeň v husacej masti Kuracia pečeň v husacej masti
kategória: hydina
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 25.1.2017
Tento recept výborne poslúži tým, ktorí majú na chlebe oveľa radšej plátky upečenej pečene s husacou masťou, než rozotretú akúkoľvek pečeňovú paštétu.
Kuracie stehná v jemnej vínovo - smotanovej omáčke so šampiňónmi  Kuracie stehná v jemnej vínovo - smotanovej omáčke so šampiňónmi
kategória: hydina
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 16.1.2017
Recept na veľmi chutné šťavnaté kuracie stehná v jemnej vínovo - smotanovej omáčke so šampiňónmi.
Neskutočne šťavnaté pečené kačacie prsia Neskutočne šťavnaté pečené kačacie prsia
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 6, pridaný: 10.1.2017
Rýchlovka a neskutočne jemná úprava kačacej flákoty
Zlatá slepačia polievka - Goldene joich - židovský penicilín Zlatá slepačia polievka - Goldene joich - židovský penicilín
kategória: hydina
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 14.12.2016
Ide o skvost tradičnej židovskej kuchyne, túto polievku ma naučil variť osobne jeden židovský šéfkuchár svojou technologiou, recept pridávam s jeho láskavým súhlasom a zároveň mu vyslovujem moje podakovanie za recept.
Morčacie stehno horné na zeleninke glazovanej na pomarančoch Morčacie stehno horné na zeleninke glazovanej na pomarančoch
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 6, pridaný: 13.12.2016
dusené pečené stehno a k tomu zvieža zelenina na pomaranči - skúste a neoľutujete.
Sviatočná nedeľná polievka z perličky Sviatočná nedeľná polievka z perličky
kategória: hydina
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 12.12.2016
Vynikajúca voňavá sviatočná polievka zo sliepky domácej perličky, perlička je u nás menej známa, avšak už dávno hojne chovaná domestikovaná hydina, ktorá pochádza pôvodne z Afriky.
Kuracia pečeň na smotane s haluškami Kuracia pečeň na smotane s haluškami
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 8.12.2016
Kuracia pečeň obsahuje veľa železa, kyseliny listovej a zinku, takže je vhodná najmä pre ľudí, ktorí jedia málo mäsa. Tieto živiny totiž pomáhajú pri tvorbe červených krviniek.
Pečený kohút Pečený kohút
kategória: hydina
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 8.12.2016
Recept na veľmi chutné sviatočné jedlo pripravené z domáceho kohúta.
pečené kačacie stehná na kalerábových rezancoch s lokšou pečené kačacie stehná na kalerábových rezancoch s lokšou
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 24.11.2016
Niekedy sa oplatí vybočiť zo štandardu a skúsiť menšiu zmenu. Je to osviežujúce a človek má pocit luxusu. Nenadarmo patrí Vojto medzi najlepších.
Francúzska roláda z kurčaťa Francúzska roláda z kurčaťa
kategória: hydina
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 18.11.2016
Prišla mi početná návšteva s deťmi, bolo treba ich milo a chutne prekvapiť pestrým dobrým jedlom, ktoré možno podávať za tepla i za studena, vybrala som recept z francúzskej kuchyne.
Pikantný paprikáš z kačacích žalúdkov Pikantný paprikáš z kačacích žalúdkov
kategória: hydina
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 13.11.2016
Kačacie žalúdky sú veľkou lahôdkou, pripravujú sa na rôzne spôsoby, veľmi chutný je z nich paprikáš s pikantnou ostrou chuťou s domácimi haluškami.
Kuracie stehná dusené na Chardonnay, bobkovom liste a bylinkách Kuracie stehná dusené na Chardonnay, bobkovom liste a bylinkách
kategória: hydina
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 3.10.2016
Talianska kuchyňa je založená na jednoduchosti a dôslednom využití všetkých surovín. Tento recept je v časopise SAVEUR № 23/2015 str.26, kde ho uviedla Mara Martin z Da Fiore v Benátkach
Pomaly pečená domáca kačka s jablkom Pomaly pečená domáca kačka s jablkom
kategória: hydina
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 20.9.2016
Prišiel čas, kedy sa pečú kačky rôznym spôsobom, mne sa veľmi osvedčil pomalý spôsob pečenia.
Pečené morčacie krídlo na jablkovo - cibuľovom lôžku so zemiakmi Pečené morčacie krídlo na jablkovo - cibuľovom lôžku so zemiakmi
kategória: hydina
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 6, pridaný: 13.9.2016
Morčacie krídlo predvarené v polievke ešte upečieme na masle a cibuľovo - jablkovom lôžku so zemiakmi a máme veľmi chutný hlavný chod.
Vývar z morčacieho krídla Vývar z morčacieho krídla
kategória: hydina
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 7, pridaný: 13.9.2016
Recept na výborný vývar z morčacieho krídla so zeleninou a domácimi rezancami.
Kuracie stehno pečené na masle s novými zemiakmi Kuracie stehno pečené na masle s novými zemiakmi
kategória: hydina
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 2.9.2016
Na masle upečené kuracie stehno spolu s novými zemiakmi, šťavnaté vo vnútri, na povrchu s kožičkou vypečenou do chrumkava, úžasnej chuti.
Vyprážané rezne z kuracích pŕs marinované v kyslej smotane Vyprážané rezne z kuracích pŕs marinované v kyslej smotane
kategória: hydina
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 2.8.2016
Máte chuť na perfektné vyprážané kuracie rezne? Vyskúšajte tento recept :-)
Rizoto s pečeným kuracím mäsom Rizoto s pečeným kuracím mäsom
kategória: hydina
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 8.7.2016
Pečené francúzske kura podľa Julia Child Pečené francúzske kura podľa Julia Child
kategória: hydina
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 5.7.2016
[1]   2   3   4   5   6   7  
Zimný festival jedla 2017
Podporme lokálnu gastronómiu a slovenský gastro-turizmus
celý článok...
Školy varenia v roku 2017
Marcel Ihnačák, Gabo Kocák, Igor Čehy, Jozefína Zaukolcová, Tomáš Sika, Braňo Križan, .... a mnohí iní
celý článok...
ZÁKLADNÁ tabuľka na riedenie chilli v pokrmoch na dosiahnutie želanej pálivosti (hrejivosti)
Viete si nastaviť pokrm, aby jeho pálivosť bola prínosom a nie dôvodom PN-ky ? Pomôžem Vám...
celý článok...
Sója - exkurzia v továrni
Boli moje predsudnky opodstatnené, alebo som sa ochudobnil o ďaľšiu dobrotu ?
celý článok...
Ako rýchlo obaliť šampiňóny alebo karfiol v trojobale?
Trik, ktorý je vhodný pre každého, čo potrebuje rýchlo obaliť malé kúsky zeleniny.
celý článok...