RECEPTY

mäso (306)
ryby a more (24)
bezmäsité (250)
šaláty a nátierky (92)
polievky (70)
omáčky a marinády (9)
sladké pečenie (362)
slané ňamky (45)
chlieb-pečivo (30)
zaváraniny (26)
nápoje (41)
ochucovadlá (14)




Partneri (abc...)



Recepty - mäso

| hydina | bravčové | hovädzie | jahňacie | koza | divina | králik | ryby a more | mix | iné mäso |
(Počet receptov v tejto kategórii: 306)
1   2   3   4   [5]   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16  
Kuracie prsia na štýl: španielsky vtáčik Kuracie prsia na štýl: španielsky vtáčik
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 4.8.2015
Bojíte sa bravčového, alebo hovädzieho mäsa ? Španielske vtáčiky sa dajú spraviť aj z kuraciny.
Dusená kyslá kapusta s domácou údenou klobásou Dusená kyslá kapusta s domácou údenou klobásou
kategória: mix
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 14.7.2015
Tradičná pochúťka z Liptov-a.
Klobáskový šťavnatý králik Klobáskový šťavnatý králik
kategória: králik
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 10.7.2015
Kto tvrdí, že mäso z králika je suché, tak ten nevyskúšal tento recept.
Šampiony v brokolicovej perinke Šampiony v brokolicovej perinke
kategória: mix
autor: Bozon (konzument), počet bodov: 6, pridaný: 14.5.2015
šampiony, brokolice
Kráľovské rezne z termálneho kúpaliska v Podhájskej Kráľovské rezne z termálneho kúpaliska v Podhájskej
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 6.5.2015
Obľúbené rezne návštevníkov tohoto kúpaliska - recept majú odo mňa.
Kuracie prsia plnené nakladanou sušenou paradajkou preliate šampionovou omáčkou Kuracie prsia plnené nakladanou sušenou paradajkou preliate šampionovou omáčkou
kategória: hydina
autor: moon1979 (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 28.4.2015
plnené, či neplnené, chutné, lacné, rýchlo pripravené :)
Slovenský hot dogu na studeno Slovenský hot dogu na studeno
kategória: mix
autor: moon1979 (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 27.4.2015
Ak je v recepte KLOBÁSKA, nemôže to byť zlé :-)
Šťavnatá dusená krkovička Šťavnatá dusená krkovička
kategória: bravčové
autor: moon1979 (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 24.4.2015
aj krkovička môže byť jemná a šťavnatá ...
Morčacie prsia na smotane Morčacie prsia na smotane
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 1.4.2015
Niektoré jedlá môžete jest do omrzenia a omrzenie napriek tomu nepríde. Takéto mäsko so šťavou ja nikdy neviem odmietnuť.
Brokolicovo-kurací nákyp so syrom Brokolicovo-kurací nákyp so syrom
kategória: hydina
autor: moon1979 (konzument), počet bodov: 6, pridaný: 20.3.2015
ak si odmyslíme tavený syr, toto jedlo patrí k tým ľahšie stráviteľným, rýchlo urobeným a aj chutným
Tuniakovo zeleninové fašírky pečené v rúre na plechu + hráškové pyré Tuniakovo zeleninové fašírky pečené v rúre na plechu + hráškové pyré
kategória: ryby a more
autor: ModryKonik (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 19.3.2015
Fašírky môže byť šťavnatá, mäsitá a napriek tomu môže byť v "šuplíku" moderná zdravá gastronómia.
Údené strapaté vajcia Údené strapaté vajcia
kategória: iné mäso
autor: ModryKonik (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 17.3.2015
Niektoré recepty prejdú srdcom a môžete si byť istí, že sa na ne nezabudne. Stávajú sa návykové od prvej dávky. Ak nechcete podľahnúť tomuto receptu, radšej ho ani neskúšajte.
Karfiolovo - mäsové karbonátky plnené bryndzou s varenými zemiakmi Karfiolovo - mäsové karbonátky plnené bryndzou s varenými zemiakmi
kategória: hydina
autor: moon1979 (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 11.3.2015
... keď chcem, aby deti zjedli karfiol, zamaskujem ho do "fašírky" ... a zjedli sa všetky
Hovadzie stehno dusené na cibuľke so smotanou Hovadzie stehno dusené na cibuľke so smotanou
kategória: hovädzie
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 3.3.2015
Omrzeli Vás kuracie stehná a máte obavy, aby ste už sami nezačali kodkodákať ? Skúste tento jednoduchá recept.
Kuracie prsia plnene sunkou, mozarellou a spenatom s omackou z peceneho cesnaku a limetky Kuracie prsia plnene sunkou, mozarellou a spenatom s omackou z peceneho cesnaku a limetky
kategória: hydina
autor: 7danka7 (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 3.3.2015
Možno poznáte rezne CORDON BLEU, Tieto prsia sú išpirované asi nimi, no sú lepšie, lebo sú s omáčkou :-)
Dusená krkovička v horčicovo-medovej omáčke Dusená krkovička v horčicovo-medovej omáčke
kategória: bravčové
autor: moon1979 (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 25.2.2015
keď sa povie krkovička, napadne nás typické české jedlo s knedlou a kapustou :) trošku experimentu a krkovička nadobudla úplne iný rozmer a celkom zaujímavý :)
Plnené pečené kura (bez kostí) s varenými zemiakmi opečenými na jarnej cibuľke Plnené pečené kura (bez kostí) s varenými zemiakmi opečenými na jarnej cibuľke
kategória: hydina
autor: moon1979 (konzument), počet bodov: 10, pridaný: 23.2.2015
Pri tomto jedle som si zaspomínala na svoje detstvo :) dodnes ľutujem, že nemám presný recept na plnku, ktorú robila moja babka, jej plnené kura bolo bezkonkurenčné :)
Morčacie krky dusené v rúre v jenskej mise Morčacie krky dusené v rúre v jenskej mise
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 21.2.2015
Morčacie krky patria medzi dosť podceňované kusy, no je okolo nich neuveriteľné množstvo mäska a keďže je to mäsko pri kosti, patrí medzi najlepšie.
Demi glace (demi glas) Demi glace (demi glas)
kategória: hovädzie
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 21.2.2015
Základ mnohých omáčok, podčiarkne a zvýrazní chuť mäsa, použite na prípravu omáčok k mäsitým jedlám, zvýrazní chuť vývaru, používajte namiesto bujónu, ...
Cannelloni s kuracím mäskom a bešamelovou omáčkou Cannelloni s kuracím mäskom a bešamelovou omáčkou
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 19.2.2015
Dúté rúrky s priemerom 2,5 centimetra naplnené opečeným mäsom s cheddarom
1   2   3   4   [5]   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16  
Zimný festival jedla 2017
Podporme lokálnu gastronómiu a slovenský gastro-turizmus
celý článok...
Školy varenia v roku 2017
Marcel Ihnačák, Gabo Kocák, Igor Čehy, Jozefína Zaukolcová, Tomáš Sika, Braňo Križan, .... a mnohí iní
celý článok...
ZÁKLADNÁ tabuľka na riedenie chilli v pokrmoch na dosiahnutie želanej pálivosti (hrejivosti)
Viete si nastaviť pokrm, aby jeho pálivosť bola prínosom a nie dôvodom PN-ky ? Pomôžem Vám...
celý článok...
Sója - exkurzia v továrni
Boli moje predsudnky opodstatnené, alebo som sa ochudobnil o ďaľšiu dobrotu ?
celý článok...
Ako rýchlo obaliť šampiňóny alebo karfiol v trojobale?
Trik, ktorý je vhodný pre každého, čo potrebuje rýchlo obaliť malé kúsky zeleniny.
celý článok...