RECEPTY

mäso (298)
ryby a more (23)
bezmäsité (244)
šaláty a nátierky (92)
polievky (67)
omáčky a marinády (9)
sladké pečenie (358)
slané ňamky (43)
chlieb-pečivo (29)
zaváraniny (26)
nápoje (41)
ochucovadlá (14)




Partneri (abc...)



Recepty - mäso

| hydina | bravčové | hovädzie | jahňacie | koza | divina | králik | ryby a more | mix | iné mäso |
(Počet receptov v tejto kategórii: 298)
1   2   3   4   [5]   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15  
Morčacie prsia na smotane Morčacie prsia na smotane
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 1.4.2015
Niektoré jedlá môžete jest do omrzenia a omrzenie napriek tomu nepríde. Takéto mäsko so šťavou ja nikdy neviem odmietnuť.
Brokolicovo-kurací nákyp so syrom Brokolicovo-kurací nákyp so syrom
kategória: hydina
autor: moon1979 (konzument), počet bodov: 6, pridaný: 20.3.2015
ak si odmyslíme tavený syr, toto jedlo patrí k tým ľahšie stráviteľným, rýchlo urobeným a aj chutným
Tuniakovo zeleninové fašírky pečené v rúre na plechu + hráškové pyré Tuniakovo zeleninové fašírky pečené v rúre na plechu + hráškové pyré
kategória: ryby a more
autor: ModryKonik (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 19.3.2015
Fašírky môže byť šťavnatá, mäsitá a napriek tomu môže byť v "šuplíku" moderná zdravá gastronómia.
Údené strapaté vajcia Údené strapaté vajcia
kategória: iné mäso
autor: ModryKonik (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 17.3.2015
Niektoré recepty prejdú srdcom a môžete si byť istí, že sa na ne nezabudne. Stávajú sa návykové od prvej dávky. Ak nechcete podľahnúť tomuto receptu, radšej ho ani neskúšajte.
Karfiolovo - mäsové karbonátky plnené bryndzou s varenými zemiakmi Karfiolovo - mäsové karbonátky plnené bryndzou s varenými zemiakmi
kategória: hydina
autor: moon1979 (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 11.3.2015
... keď chcem, aby deti zjedli karfiol, zamaskujem ho do "fašírky" ... a zjedli sa všetky
Hovadzie stehno dusené na cibuľke so smotanou Hovadzie stehno dusené na cibuľke so smotanou
kategória: hovädzie
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 3.3.2015
Omrzeli Vás kuracie stehná a máte obavy, aby ste už sami nezačali kodkodákať ? Skúste tento jednoduchá recept.
Kuracie prsia plnene sunkou, mozarellou a spenatom s omackou z peceneho cesnaku a limetky Kuracie prsia plnene sunkou, mozarellou a spenatom s omackou z peceneho cesnaku a limetky
kategória: hydina
autor: 7danka7 (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 3.3.2015
Možno poznáte rezne CORDON BLEU, Tieto prsia sú išpirované asi nimi, no sú lepšie, lebo sú s omáčkou :-)
Dusená krkovička v horčicovo-medovej omáčke Dusená krkovička v horčicovo-medovej omáčke
kategória: bravčové
autor: moon1979 (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 25.2.2015
keď sa povie krkovička, napadne nás typické české jedlo s knedlou a kapustou :) trošku experimentu a krkovička nadobudla úplne iný rozmer a celkom zaujímavý :)
Plnené pečené kura (bez kostí) s varenými zemiakmi opečenými na jarnej cibuľke Plnené pečené kura (bez kostí) s varenými zemiakmi opečenými na jarnej cibuľke
kategória: hydina
autor: moon1979 (konzument), počet bodov: 10, pridaný: 23.2.2015
Pri tomto jedle som si zaspomínala na svoje detstvo :) dodnes ľutujem, že nemám presný recept na plnku, ktorú robila moja babka, jej plnené kura bolo bezkonkurenčné :)
Morčacie krky dusené v rúre v jenskej mise Morčacie krky dusené v rúre v jenskej mise
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 21.2.2015
Morčacie krky patria medzi dosť podceňované kusy, no je okolo nich neuveriteľné množstvo mäska a keďže je to mäsko pri kosti, patrí medzi najlepšie.
Demi glace (demi glas) Demi glace (demi glas)
kategória: hovädzie
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 21.2.2015
Základ mnohých omáčok, podčiarkne a zvýrazní chuť mäsa, použite na prípravu omáčok k mäsitým jedlám, zvýrazní chuť vývaru, používajte namiesto bujónu, ...
Cannelloni s kuracím mäskom a bešamelovou omáčkou Cannelloni s kuracím mäskom a bešamelovou omáčkou
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 19.2.2015
Dúté rúrky s priemerom 2,5 centimetra naplnené opečeným mäsom s cheddarom
Vyprážaná kuracia pečeň s rukolovým zemiakovým pyré Vyprážaná kuracia pečeň s rukolovým zemiakovým pyré
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 15.2.2015
Kuracia pečeň obsahuje veľa železa a rukola zas vitamín C. Vitamín C podporuje spracovanie a využitie železa a tak táto kombinácia nie je len chutná, ale aj zdravá a pomáha oživiť krv.
Lososové rizoto Lososové rizoto
kategória: ryby a more
autor: Milan (konzument), počet bodov: 6, pridaný: 15.2.2015
Ľahká, časovo nenáročná a zdravá bašta.
Restovaná kuracia pečeň na masle a cibuli Restovaná kuracia pečeň na masle a cibuli
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 11.2.2015
Ak Vám chýba železo, nemusíte piť vodu z radiátora. Tento jednoduchý pokrm Vám ho pomôže doplniť.rýchly
Albondigas - španielske hovädzie guľky. Albondigas - španielske hovädzie guľky.
kategória: hovädzie
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 6, pridaný: 3.2.2015
Bistro SMARTFOOD - škola varenia, ktorú vedie Peter Kulhány vyprodukuje aj takéto doslova gurmánske skvosty.
Plnené morčacie prsia Plnené morčacie prsia
kategória: hydina
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 6, pridaný: 2.2.2015
Gordon blue alebo Cordon bleu? Vyberte si sami (inak pôvodne sa to robilo z teľacieho mäsa).
Saté soté :) Saté soté :)
kategória: hydina
autor: moon1979 (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 30.1.2015
priznám sa, arašidové maslo nie je zrovna pre mňa to pravé orechové, ale v tomto jedle v kombinácii s inými surovinami je to tak trošku gurmánsky zážitok.
Sťavnaté fašírky z úplne chudého mäska (ideálne na skutočný hamburger) Sťavnaté fašírky z úplne chudého mäska (ideálne na skutočný hamburger)
kategória: bravčové
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 27.1.2015
Kto povedal, že s chudého mäsa sa dajú urobiť len suché fašírky
Kuracie stehienka s pappardelle Kuracie stehienka s pappardelle
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 24.1.2015
Možno nezvyčajná kombinácia, ale veľmi dobre to k sebe ide. A táto príloha sa robí skoro sama.
1   2   3   4   [5]   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15  
Zimný festival jedla 2017
Podporme lokálnu gastronómiu a slovenský gastro-turizmus
celý článok...
Školy varenia v roku 2017
Marcel Ihnačák, Gabo Kocák, Igor Čehy, Jozefína Zaukolcová, Tomáš Sika, Braňo Križan, .... a mnohí iní
celý článok...
ZÁKLADNÁ tabuľka na riedenie chilli v pokrmoch na dosiahnutie želanej pálivosti (hrejivosti)
Viete si nastaviť pokrm, aby jeho pálivosť bola prínosom a nie dôvodom PN-ky ? Pomôžem Vám...
celý článok...
Sója - exkurzia v továrni
Boli moje predsudnky opodstatnené, alebo som sa ochudobnil o ďaľšiu dobrotu ?
celý článok...
Ako rýchlo obaliť šampiňóny alebo karfiol v trojobale?
Trik, ktorý je vhodný pre každého, čo potrebuje rýchlo obaliť malé kúsky zeleniny.
celý článok...