RECEPTY

mäso (298)
ryby a more (23)
bezmäsité (244)
šaláty a nátierky (92)
polievky (67)
omáčky a marinády (9)
sladké pečenie (358)
slané ňamky (43)
chlieb-pečivo (29)
zaváraniny (26)
nápoje (41)
ochucovadlá (14)




Partneri (abc...)



Recepty - mäso

| hydina | bravčové | hovädzie | jahňacie | koza | divina | králik | ryby a more | mix | iné mäso |
(Počet receptov v tejto kategórii: 298)
1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   [13]   14   15  
Hydinovo cesnakové rezne Hydinovo cesnakové rezne
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 9, pridaný: 26.5.2013
Kuracie prsia sú už síce okukané, ale správne ingrediencie z nich spravia gurmánsku pochúťku
Rezne v trojobale s fintou "FŇ" Rezne v trojobale s fintou "FŇ"
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 13, pridaný: 26.5.2013
Klasický rezeň v trojobale vylepšený na diétne jedlo. Je to určite opozitum, ale vďaka jednoduchej finte nezaťaží žalúdok a dovolí nám ich aj lekár s dietou.
Gazdovské gule s kapustou Gazdovské gule s kapustou
kategória: bravčové
autor: klaura (konzument), počet bodov: 6, pridaný: 26.5.2013
Taká improvizácia z toho, čo som dnes našla v chladničke ...
Amur na česneku s bramborem a dušenou zeleninou Amur na česneku s bramborem a dušenou zeleninou
kategória: ryby a more
autor: miki1968 (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 25.5.2013
Ryba aspon 3x za týžden.
Gurmánske hovädzie rebierka Gurmánske hovädzie rebierka
kategória: hovädzie
autor: miki1968 (konzument), počet bodov: 4, pridaný: 25.5.2013
Zepter recept
Citrónové kura pečené v pare so špenátom Citrónové kura pečené v pare so špenátom
kategória: hydina
autor: miki1968 (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 25.5.2013
Zepter -Varenie na pare je skvelá metóda. Pri príprave jedla uchováte maximum živín a čerstvej chuti použitých prísad!
Koložvárska kapusta Koložvárska kapusta
kategória: bravčové
autor: janka1967 (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 25.5.2013
Kyslá kapusta, mäso, ryža
Hubové rizoto so šunkou a syrom Hubové rizoto so šunkou a syrom
kategória: iné mäso
autor: miki1968 (konzument), počet bodov: 6, pridaný: 25.5.2013
Bravčové rezne Bravčové rezne
kategória: bravčové
autor: miki1968 (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 25.5.2013
Pre pripravu rybích Reznovovi JE Idealna nádoba Zepter Wok)
Morčacie medailóny Morčacie medailóny
kategória: hydina
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 6, pridaný: 24.5.2013
Morčacie medailóny s ryžou. Recept na klasiku, ktorá nesklame
Grilované bravčové rebierka Grilované bravčové rebierka
kategória: bravčové
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 8, pridaný: 24.5.2013
Je čas grilovačky, ideálne na príprava na grile - Grilované bravčové rebierka
Hadie mäso Hadie mäso
kategória: hydina
autor: janka1967 (konzument), počet bodov: 2, pridaný: 24.5.2013
Neide o hada, ale o kuracie prsíčka pripravené na chrumkavo a šťavnato.
Ohnivé maso Ohnivé maso
kategória: bravčové
autor: janka1967 (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 24.5.2013
Pikantné pálivé mäso, zapite pivom, alebo kofolou
Panenka s rokfortovou omáčkou Panenka s rokfortovou omáčkou
kategória: bravčové
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 10, pridaný: 24.5.2013
Panenka s rokfortovou omáčkou
Pečené morčacie stehno Pečené morčacie stehno
kategória: hydina
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 9, pridaný: 24.5.2013
Pečené morčacie stehno
Hubová roláda z hovädzieho mäsa Hubová roláda z hovädzieho mäsa
kategória: hovädzie
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 10, pridaný: 24.5.2013
Hubová roláda z hovädzieho mäsa
Holúbky Holúbky
kategória: bravčové
autor: janka1967 (konzument), počet bodov: 9, pridaný: 24.5.2013
mleté bravčovė mäso v kapustných listoch z vykvasenej kapusty.
dusené hovädzie dusené hovädzie
kategória: hovädzie
autor: miki1968 (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 24.5.2013
Zepter nadoby na varenie
Kuracie stehienka na karí Kuracie stehienka na karí
kategória: hydina
autor: miki1968 (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 24.5.2013
Zepter -Varenie na pare je skvelá metóda. Pri príprave jedla uchováte maximum živín a čerstvej chuti použitých prísad!
Losos v pare so zeleninou Losos v pare so zeleninou
kategória: ryby a more
autor: miki1968 (konzument), počet bodov: 1, pridaný: 24.5.2013
Zepter -Varenie v pare je skvelá metóda. Pri príprave jedla uchováte maximum živín a čerstvej chuti použitých prísad!
1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   [13]   14   15  
Zimný festival jedla 2017
Podporme lokálnu gastronómiu a slovenský gastro-turizmus
celý článok...
Školy varenia v roku 2017
Marcel Ihnačák, Gabo Kocák, Igor Čehy, Jozefína Zaukolcová, Tomáš Sika, Braňo Križan, .... a mnohí iní
celý článok...
ZÁKLADNÁ tabuľka na riedenie chilli v pokrmoch na dosiahnutie želanej pálivosti (hrejivosti)
Viete si nastaviť pokrm, aby jeho pálivosť bola prínosom a nie dôvodom PN-ky ? Pomôžem Vám...
celý článok...
Sója - exkurzia v továrni
Boli moje predsudnky opodstatnené, alebo som sa ochudobnil o ďaľšiu dobrotu ?
celý článok...
Ako rýchlo obaliť šampiňóny alebo karfiol v trojobale?
Trik, ktorý je vhodný pre každého, čo potrebuje rýchlo obaliť malé kúsky zeleniny.
celý článok...