RECEPTY

mäso (303)
ryby a more (24)
bezmäsité (248)
šaláty a nátierky (92)
polievky (69)
omáčky a marinády (9)
sladké pečenie (360)
slané ňamky (45)
chlieb-pečivo (30)
zaváraniny (26)
nápoje (41)
ochucovadlá (14)




Partneri (abc...)



Recepty - mäso

| hydina | bravčové | hovädzie | jahňacie | koza | divina | králik | ryby a more | mix | iné mäso |
(Počet receptov v tejto kategórii: 303)
1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   [12]   13   14   15   16  
Grilované kuracie stehná v medovo-horčicovej marináde Grilované kuracie stehná v medovo-horčicovej marináde
kategória: hydina
autor: vendelin (konzument), počet bodov: 14, pridaný: 9.7.2013
Tomuto hádam aj niektorí vegetariáni podľahnú.
Paela Paela
kategória: mix
autor: gucky (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 2.7.2013
Španielske rizotto - Paella Valenciana. Pôvodný recept je z hydiny a králičieho mäsa. Po novom je však rozšírená aj Paela z morských plodov.
Kurací perkelt na smotane s haluškami Kurací perkelt na smotane s haluškami
kategória: hydina
autor: gucky (konzument), počet bodov: 12, pridaný: 1.7.2013
Jedlo môjho detstva. Kedykoľvek ho jem, vraciam sa do detstva :-)
(takmer) Mexický guláš (takmer) Mexický guláš
kategória: hovädzie
autor: bala (konzument), počet bodov: 11, pridaný: 25.6.2013
Pre deti i dospelých
Kuře s jazykem (jazyk v kuřeti) Kuře s jazykem (jazyk v kuřeti)
kategória: hydina
autor: casino (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 23.6.2013
Studená misa
Marinované bravčové rezne Marinované bravčové rezne
kategória: bravčové
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 8, pridaný: 14.6.2013
Výborné bravčové rezne v marináde
Kuracia roláda Kuracia roláda
kategória: hydina
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 6, pridaný: 14.6.2013
Kuracia roláda - vhodné na oslavu - aj na studeno
Falošná husacia pečeň Falošná husacia pečeň
kategória: hydina
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 14.6.2013
Falošná husacia pečeň - pečeňový nákyp, pečeňová paštéta
Kačica na víne Kačica na víne
kategória: hydina
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 14.6.2013
Kačica na víne
Pečená krkovička Pečená krkovička
kategória: bravčové
autor: janka1967 (konzument), počet bodov: 8, pridaný: 14.6.2013
Receptov na pečené mäso je niekoľko a každá gazdinka má ten svoj obľúbený. Môj je tento.
Hovädzie cesnakové rezance Hovädzie cesnakové rezance
kategória: hovädzie
autor: miki1968 (konzument), počet bodov: 1, pridaný: 14.6.2013
Hovädzie cesnakové rezance
Sviečková na smotane Sviečková na smotane
kategória: hovädzie
autor: sisa (konzument), počet bodov: 12, pridaný: 10.6.2013
Pripravte si doma sviečkovú na smotane. Receptov je veľa a tento je jeden z tých lepších.
Bravčová pečeň po mlynársky Bravčová pečeň po mlynársky
kategória: iné mäso
autor: sisa (konzument), počet bodov: 9, pridaný: 9.6.2013
Bravčová pečeň po mlynársky
Minútky z panenky Minútky z panenky
kategória: bravčové
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 3.6.2013
Minútky z bravčovej panenky - alebo z iného mäsa, ktoré sa dá pripraviť ako minútka
Čínske mäso na spôsob Kung Pao Čínske mäso na spôsob Kung Pao
kategória: bravčové
autor: kristy23 (konzument), počet bodov: 8, pridaný: 3.6.2013
Originál recept od čínskej rodiny vysťahovanej do Toronta.
BBQ REBIERKA BBQ REBIERKA
kategória: bravčové
autor: kristy23 (konzument), počet bodov: 6, pridaný: 3.6.2013
bravčové, pomaly pečené rebierka
Kuracie soté Kuracie soté
kategória: hydina
autor: janka1967 (konzument), počet bodov: 6, pridaný: 31.5.2013
Základný recept na kuracie soté
Horniacka krkovička Horniacka krkovička
kategória: bravčové
autor: klaura (konzument), počet bodov: 8, pridaný: 30.5.2013
Mäšo, zelenina zemiaky. Idelána kombinácia na víkendový obed
Horehronská misa Horehronská misa
kategória: bravčové
autor: Milan (konzument), počet bodov: 3, pridaný: 30.5.2013
Zabíjačková špecialita.
FARÁRSKE REZNE FARÁRSKE REZNE
kategória: hydina
autor: mimma79 (konzument), počet bodov: 6, pridaný: 28.5.2013
Zapekané kuracie prsia so syrom.
1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   [12]   13   14   15   16  
Zimný festival jedla 2017
Podporme lokálnu gastronómiu a slovenský gastro-turizmus
celý článok...
Školy varenia v roku 2017
Marcel Ihnačák, Gabo Kocák, Igor Čehy, Jozefína Zaukolcová, Tomáš Sika, Braňo Križan, .... a mnohí iní
celý článok...
ZÁKLADNÁ tabuľka na riedenie chilli v pokrmoch na dosiahnutie želanej pálivosti (hrejivosti)
Viete si nastaviť pokrm, aby jeho pálivosť bola prínosom a nie dôvodom PN-ky ? Pomôžem Vám...
celý článok...
Sója - exkurzia v továrni
Boli moje predsudnky opodstatnené, alebo som sa ochudobnil o ďaľšiu dobrotu ?
celý článok...
Ako rýchlo obaliť šampiňóny alebo karfiol v trojobale?
Trik, ktorý je vhodný pre každého, čo potrebuje rýchlo obaliť malé kúsky zeleniny.
celý článok...