RECEPTY

mäso (298)
ryby a more (23)
bezmäsité (244)
šaláty a nátierky (92)
polievky (67)
omáčky a marinády (9)
sladké pečenie (358)
slané ňamky (43)
chlieb-pečivo (29)
zaváraniny (26)
nápoje (41)
ochucovadlá (14)




Partneri (abc...)



Recepty - mäso

| hydina | bravčové | hovädzie | jahňacie | koza | divina | králik | ryby a more | mix | iné mäso |
(Počet receptov v tejto kategórii: 298)
1   [2]   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15  
Bravčový jazyk v zeleninovej omáčke Bravčový jazyk v zeleninovej omáčke
kategória: bravčové
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 25.10.2016
Bravčový jazyk patrí medzi vyhľadávané lahôdky, pripravuje sa na veľa spôsobov, ponúkam recept na túto dobrotu
Osso buco - moderná verzia Osso buco - moderná verzia
kategória: iné mäso
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 21.10.2016
Ide o taliansky recept, kedy sa priečne rezané teľacie lýtko dlho dusí klasicky vo vývare s vínom so zeleninou a gremolatou, kým moderná verzia používa paradajky, koreňovú zeleninu a víno.
Vyprážaný ochutený bravčový rezeň  Vyprážaný ochutený bravčový rezeň
kategória: bravčové
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 6.10.2016
Ochutený a vypražený bravčový rezeň chutí inak a oveľa lepšie.
Restovaná pečeň na cibuľke Restovaná pečeň na cibuľke
kategória: mix
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 5.10.2016
Restovaná pečeň na cibuľke
Fašírka s brutálnou omáčkou z hokaido tekvice Fašírka s brutálnou omáčkou z hokaido tekvice
kategória: mix
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 6, pridaný: 4.10.2016
Pôvodne to mal byť tekvicový prívarok, ale veci sa zvrtli a nešlo s tým prestať.
Kuracie stehná dusené na Chardonnay, bobkovom liste a bylinkách Kuracie stehná dusené na Chardonnay, bobkovom liste a bylinkách
kategória: hydina
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 3.10.2016
Talianska kuchyňa je založená na jednoduchosti a dôslednom využití všetkých surovín. Tento recept je v časopise SAVEUR № 23/2015 str.26, kde ho uviedla Mara Martin z Da Fiore v Benátkach
Pomaly pečená domáca kačka s jablkom Pomaly pečená domáca kačka s jablkom
kategória: hydina
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 20.9.2016
Prišiel čas, kedy sa pečú kačky rôznym spôsobom, mne sa veľmi osvedčil pomalý spôsob pečenia.
Pikantný pečený bravčový bôčik so zemiakmi Pikantný pečený bravčový bôčik so zemiakmi
kategória: bravčové
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 14.9.2016
Kto by nemal rád kus pikantného šťavnatého pečeného bôčika s chutnou prílohou? Vyskúšajte tento recept aj Vy a môžete posúdiť sami :-)
Pečené morčacie krídlo na jablkovo - cibuľovom lôžku so zemiakmi Pečené morčacie krídlo na jablkovo - cibuľovom lôžku so zemiakmi
kategória: hydina
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 6, pridaný: 13.9.2016
Morčacie krídlo predvarené v polievke ešte upečieme na masle a cibuľovo - jablkovom lôžku so zemiakmi a máme veľmi chutný hlavný chod.
Vývar z morčacieho krídla Vývar z morčacieho krídla
kategória: hydina
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 7, pridaný: 13.9.2016
Recept na výborný vývar z morčacieho krídla so zeleninou a domácimi rezancami.
Chilli con carne Chilli con carne
kategória: hovädzie
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 6, pridaný: 8.9.2016
asi najjednoduchšia príprava mletého hovadzieho
Teplé zapečené chlebíčkys mletým mäsom, jarnou cibuľkou a so syrom Teplé zapečené chlebíčkys mletým mäsom, jarnou cibuľkou a so syrom
kategória: bravčové
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 5.9.2016
Jednoduchý rýchly recept na chutnú lacnú večeru
Kuracie stehno pečené na masle s novými zemiakmi Kuracie stehno pečené na masle s novými zemiakmi
kategória: hydina
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 2.9.2016
Na masle upečené kuracie stehno spolu s novými zemiakmi, šťavnaté vo vnútri, na povrchu s kožičkou vypečenou do chrumkava, úžasnej chuti.
Vyprážaná bravčová pečeň Vyprážaná bravčová pečeň
kategória: bravčové
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 25.8.2016
Recept na obľúbenú pochúťku z bravčovej pečene.
Bravčové soté na suchohríboch s kápiou Bravčové soté na suchohríboch s kápiou
kategória: bravčové
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 16.8.2016
Recept na chutné pikantné soté z bravčového stehna na suchohríboch s kápiou, ak máte radi kombináciu mäsa so suchohríbmi, prípravíte výbornú pochúťku.
Pečené plnené papriky v sugo di pomodoro Pečené plnené papriky v sugo di pomodoro
kategória: bravčové
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 12.8.2016
Nastala sezona paprík a paradajok, vyskúšajte toto chutné jedlo, určite Vás nesklame!
Bravčové srdce na smotane Bravčové srdce na smotane
kategória: bravčové
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 5.8.2016
Ak máte radi vnútornosti, pripravte si bravčové srdce na smotane podľa tohto receptu, veľmi chutné jedlo v jemnej sladko - kyslej omáčke so zeleninou, ide o vynikajúci recept českej kuchyne.
Vyprážané rezne z kuracích pŕs marinované v kyslej smotane Vyprážané rezne z kuracích pŕs marinované v kyslej smotane
kategória: hydina
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 2.8.2016
Máte chuť na perfektné vyprážané kuracie rezne? Vyskúšajte tento recept :-)
Dusené rezne z bravčového stehna na paprike so šampiňónmi a kápoou Dusené rezne z bravčového stehna na paprike so šampiňónmi a kápoou
kategória: bravčové
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 28.7.2016
Chutné dusené rezne z bravčového stehna na šťave so zeleninou.
Paprikový králik na smotane (zajačí perkelt) s trochu iným Karlovarským knedlíkom. Paprikový králik na smotane (zajačí perkelt) s trochu iným Karlovarským knedlíkom.
kategória: králik
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 20.7.2016
Vykostený pomaly dusený zajačik na cibuľke s paprikou a smotanou - pre mňa je to STROJ ČASU.
1   [2]   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15  
Zimný festival jedla 2017
Podporme lokálnu gastronómiu a slovenský gastro-turizmus
celý článok...
Školy varenia v roku 2017
Marcel Ihnačák, Gabo Kocák, Igor Čehy, Jozefína Zaukolcová, Tomáš Sika, Braňo Križan, .... a mnohí iní
celý článok...
ZÁKLADNÁ tabuľka na riedenie chilli v pokrmoch na dosiahnutie želanej pálivosti (hrejivosti)
Viete si nastaviť pokrm, aby jeho pálivosť bola prínosom a nie dôvodom PN-ky ? Pomôžem Vám...
celý článok...
Sója - exkurzia v továrni
Boli moje predsudnky opodstatnené, alebo som sa ochudobnil o ďaľšiu dobrotu ?
celý článok...
Ako rýchlo obaliť šampiňóny alebo karfiol v trojobale?
Trik, ktorý je vhodný pre každého, čo potrebuje rýchlo obaliť malé kúsky zeleniny.
celý článok...