RECEPTY

mäso (303)
ryby a more (24)
bezmäsité (248)
šaláty a nátierky (92)
polievky (69)
omáčky a marinády (9)
sladké pečenie (360)
slané ňamky (45)
chlieb-pečivo (30)
zaváraniny (26)
nápoje (41)
ochucovadlá (14)




Partneri (abc...)



Recepty - mäso

| hydina | bravčové | hovädzie | jahňacie | koza | divina | králik | ryby a more | mix | iné mäso |
(Počet receptov v tejto kategórii: 303)
1   2   3   4   5   6   7   8   9   [10]   11   12   13   14   15   16  
Bravčové plnené mäso Bravčové plnené mäso
kategória: bravčové
autor: karin (konzument), počet bodov: 2, pridaný: 12.9.2013
Osvedčený recept, hlavne pre jazýčky čo majú veľmi radi plnené mäsko
Bravčová kotleta s paprikou Bravčová kotleta s paprikou
kategória: bravčové
autor: karin (konzument), počet bodov: 1, pridaný: 12.9.2013
Jedlo vhodné na obed či večeru,obyčajný deň,ale aj víkend či sviatok.
Hovädzie Pod ,,Perinou" Hovädzie Pod ,,Perinou"
kategória: hovädzie
autor: karin (konzument), počet bodov: 2, pridaný: 5.9.2013
Skvelý obed či večera z hovädzinky
Plnené morčacie prsia Plnené morčacie prsia
kategória: hydina
autor: karin (konzument), počet bodov: 1, pridaný: 5.9.2013
Nebojte sa morčaciny, Nič zložité na tom nie je.
Hovädza roláda so zemiakovou plnkou Hovädza roláda so zemiakovou plnkou
kategória: hovädzie
autor: karin (konzument), počet bodov: 1, pridaný: 5.9.2013
Vyskúšajte aj niečo iné ako kuracinu a bravčové. Neoľutujete.
Rezeň v omáčke Rezeň v omáčke
kategória: bravčové
autor: karin (konzument), počet bodov: 2, pridaný: 5.9.2013
Rezeň môže byť dobrý aj keď nie je v trojobale. Neveríte ? Tu je dôkaz.
Mäsovo-paradajková paráda Mäsovo-paradajková paráda
kategória: hovädzie
autor: karin (konzument), počet bodov: 1, pridaný: 5.9.2013
Mleté mäso, sťavnaté fašírky, výborná paradajková omáčka. Aj vegetariáni sú ohrození.
Kurča na rozmaríne a zelenine Kurča na rozmaríne a zelenine
kategória: hydina
autor: karin (konzument), počet bodov: 1, pridaný: 5.9.2013
pečené kurča trošku inak, nebojte sa experimentovať.
Kuracie prsia s ľadovým šalátom Kuracie prsia s ľadovým šalátom
kategória: hydina
autor: karin (konzument), počet bodov: 1, pridaný: 5.9.2013
Diétny zdravý obed - zdravý životný štýl.
Jogurtový rezeň Jogurtový rezeň
kategória: hovädzie
autor: karin (konzument), počet bodov: 1, pridaný: 5.9.2013
Zapekané teľacie rezne s jogurtom. Chutné veci môžu byť aj zdravé.
Kuracie stehná s Nivou Kuracie stehná s Nivou
kategória: hydina
autor: karin (konzument), počet bodov: 2, pridaný: 5.9.2013
kuracina a syr nikdy nesklamú.
Staročeský plamenec Staročeský plamenec
kategória: bravčové
autor: karin (konzument), počet bodov: 2, pridaný: 5.9.2013
Perkeltový základ, šťavnaté mäsko
Pikantné kačacie stehná Pikantné kačacie stehná
kategória: hydina
autor: karin (konzument), počet bodov: 1, pridaný: 1.9.2013
Pečené kačacie stehná nielen na jeseñ
Jahňacie mäso na paprike Jahňacie mäso na paprike
kategória: jahňacie
autor: karin (konzument), počet bodov: 1, pridaný: 1.9.2013
Nielen na veľkú noc.
Kurča na víne Kurča na víne
kategória: hydina
autor: karin (konzument), počet bodov: 1, pridaný: 2.9.2013
Naša obľúbená kuracinka
Kurča s karí korením Kurča s karí korením
kategória: hydina
autor: karin (konzument), počet bodov: 1, pridaný: 1.9.2013
Závan exotiky na tanieri. (Karin)
Karé so syrom Karé so syrom
kategória: bravčové
autor: karin (konzument), počet bodov: 1, pridaný: 1.9.2013
Zapekané rezne. Skúste ich len raz trošku inak. Toto je netradičný, ale jednoduchý recept (Karin)
Velický tanier Velický tanier
kategória: hydina
autor: karin (konzument), počet bodov: 1, pridaný: 1.9.2013
Lokálna špecialita (Karin)
Hovädzie mäso na klinčekoch Hovädzie mäso na klinčekoch
kategória: hovädzie
autor: karin (konzument), počet bodov: 1, pridaný: 1.9.2013
Takmer ako na vianoce (Karin)
Bravčové soté so zeleninou Bravčové soté so zeleninou
kategória: bravčové
autor: karin (konzument), počet bodov: 2, pridaný: 1.9.2013
Mäso so šťavou a ryžou - ideálna kombinácia (Karin)
1   2   3   4   5   6   7   8   9   [10]   11   12   13   14   15   16  
Zimný festival jedla 2017
Podporme lokálnu gastronómiu a slovenský gastro-turizmus
celý článok...
Školy varenia v roku 2017
Marcel Ihnačák, Gabo Kocák, Igor Čehy, Jozefína Zaukolcová, Tomáš Sika, Braňo Križan, .... a mnohí iní
celý článok...
ZÁKLADNÁ tabuľka na riedenie chilli v pokrmoch na dosiahnutie želanej pálivosti (hrejivosti)
Viete si nastaviť pokrm, aby jeho pálivosť bola prínosom a nie dôvodom PN-ky ? Pomôžem Vám...
celý článok...
Sója - exkurzia v továrni
Boli moje predsudnky opodstatnené, alebo som sa ochudobnil o ďaľšiu dobrotu ?
celý článok...
Ako rýchlo obaliť šampiňóny alebo karfiol v trojobale?
Trik, ktorý je vhodný pre každého, čo potrebuje rýchlo obaliť malé kúsky zeleniny.
celý článok...