RECEPTY

mäso (303)
ryby a more (24)
bezmäsité (248)
šaláty a nátierky (92)
polievky (69)
omáčky a marinády (9)
sladké pečenie (360)
slané ňamky (45)
chlieb-pečivo (30)
zaváraniny (26)
nápoje (41)
ochucovadlá (14)




Partneri (abc...)



Recepty - mäso

| hydina | bravčové | hovädzie | jahňacie | koza | divina | králik | ryby a more | mix | iné mäso |
(Počet receptov v tejto kategórii: 303)
1   2   3   4   5   6   7   8   [9]   10   11   12   13   14   15   16  
Kuře na medu a s fazolovými lusky Kuře na medu a s fazolovými lusky
kategória: hydina
autor: divoženka (konzument), počet bodov: 14, pridaný: 26.1.2014
Jednoduchý recept se špetkou fantazie zasytí žaludek a potěší oko.
Losos na masle a bylinkách Losos na masle a bylinkách
kategória: ryby a more
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 25.1.2014
Recept na lososa, ktorý zvládne skutočne každý - toto nie je žiadne umenie, aj keĎ to tak na prvý pohľad vyzerá.
řízky naruby řízky naruby
kategória: bravčové
autor: Petra (konzument), počet bodov: 1, pridaný: 23.1.2014
klasiku zná každý, ale tenhle postup stojí rozhodně za vyzkoušení
Bravčová masť a oškvarky Bravčová masť a oškvarky
kategória: bravčové
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 22.1.2014
Bravčová masť je výborná na vyprážanie, pretože sa neprepaľuje tak, ako niektoré oleje. Oškvarky sú vynikajúce teplé, alebo ako surovina do pomazánky
Pstruh na chorvátsky spôsob Pstruh na chorvátsky spôsob
kategória: ryby a more
autor: gucky (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 10.1.2014
Na jednej dovolenke v chorvátsku sme bývali u profesionálneho kuchára. Naučil ma pripraviť rybu na ten ich spôsob. U mňa je to zatial ryba číslo jeden.
Bažant na víne Bažant na víne
kategória: hydina
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 9.1.2014
Bažant na víne
Vaječná tlačenka (Biela saláma) Vaječná tlačenka (Biela saláma)
kategória: iné mäso
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 6, pridaný: 5.1.2014
Zeleninová saláma by možno znela lepšie, Ale je tam aj trošku mäsa (nemusí byť), tak jet to recept na bielu salámu.
Sterilizované mäso Sterilizované mäso
kategória: divina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 20.12.2013
Niekto má rád klobásu, niekto šunku, ale mäsko sa dá uchovávať aj inak, ako vyúdené, alebo v mrazničke.
Pečené rebierko s pečenými zemiakmi Pečené rebierko s pečenými zemiakmi
kategória: bravčové
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 16.12.2013
Pečené rebierko s pečenými zemiakmi
Vynikajúca točená fašírka Vynikajúca točená fašírka
kategória: mix
autor: vladix (gurmán), počet bodov: 13, pridaný: 8.12.2013
Fašírka nemusí byť len malá mastná placka, ale aj výborná zapečená s vajíčkom bez kvapky oleja.
Smotanový rezeň Smotanový rezeň
kategória: bravčové
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 27.11.2013
Kúpili ste krásne karé a zdá sa vám, že rezeň z neho bude príliš suchý? Alebo sa vám zdá chuť kuracieho rezňa taká nejaká mľandravá. Vyskúšajte tento recept:
Poľovnícké koláče Poľovnícké koláče
kategória: iné mäso
autor: gucky (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 12.11.2013
Vyprážané palacinky trošku inak. Palacinky sú dobré aj na slano
pikantné kuracie krídelká pikantné kuracie krídelká
kategória: hydina
autor: gucky (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 10.11.2013
Pri tomto postupe sa kuracie krídelká neochucujú PRED PEČENÍM, ale až TESNE PO ŇOM. Všetky chute sú preto oveľa intenzívnejšie. Tento recept spravíte minimálne 2x po sebe. Raz pri skúške a druhý krát, keď zavoláte kamarátov na návštevu.
Špenátovo šunkovo syrová pizza Špenátovo šunkovo syrová pizza
kategória: iné mäso
autor: gucky (konzument), počet bodov: 9, pridaný: 7.11.2013
Pizza margerita to síce nie je, ale my máme radi bohato naloženú pizzu
Vínová klobása Vínová klobása
kategória: bravčové
autor: karin (konzument), počet bodov: 1, pridaný: 20.10.2013
Niečo pre milovníkov klobások.:-)
Pečený králik na provensálskych bylinkách Pečený králik na provensálskych bylinkách
kategória: králik
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 18.10.2013
Pečený zajac - neuveriteľne šťavnatý a návykový recept. Recept vznikol náhodou v roku 2004, ale už má svoj veľký fanklub :-)
Citrónové kuracie rezne s ananásom Citrónové kuracie rezne s ananásom
kategória: hydina
autor: karin (konzument), počet bodov: 1, pridaný: 12.9.2013
Exotika na tanieri.:-)
Kurací sen-sen Kurací sen-sen
kategória: hydina
autor: karin (konzument), počet bodov: 2, pridaný: 12.9.2013
Kuracinka, to je naozaj sen pre milovníkov hydiny.:-))
Bravčové na šalotke Bravčové na šalotke
kategória: bravčové
autor: karin (konzument), počet bodov: 1, pridaný: 12.9.2013
Jedlo vhodné pre tých čo po konzumácii nesadajú za volant.:-))
Bravčové s hubovou omáčkou Bravčové s hubovou omáčkou
kategória: bravčové
autor: karin (konzument), počet bodov: 1, pridaný: 12.9.2013
Mäso a huby,to je naozaj veľmi dobrá a chutná kombinácia
1   2   3   4   5   6   7   8   [9]   10   11   12   13   14   15   16  
Zimný festival jedla 2017
Podporme lokálnu gastronómiu a slovenský gastro-turizmus
celý článok...
Školy varenia v roku 2017
Marcel Ihnačák, Gabo Kocák, Igor Čehy, Jozefína Zaukolcová, Tomáš Sika, Braňo Križan, .... a mnohí iní
celý článok...
ZÁKLADNÁ tabuľka na riedenie chilli v pokrmoch na dosiahnutie želanej pálivosti (hrejivosti)
Viete si nastaviť pokrm, aby jeho pálivosť bola prínosom a nie dôvodom PN-ky ? Pomôžem Vám...
celý článok...
Sója - exkurzia v továrni
Boli moje predsudnky opodstatnené, alebo som sa ochudobnil o ďaľšiu dobrotu ?
celý článok...
Ako rýchlo obaliť šampiňóny alebo karfiol v trojobale?
Trik, ktorý je vhodný pre každého, čo potrebuje rýchlo obaliť malé kúsky zeleniny.
celý článok...