RECEPTY

mäso (298)
ryby a more (23)
bezmäsité (244)
šaláty a nátierky (92)
polievky (67)
omáčky a marinády (9)
sladké pečenie (358)
slané ňamky (43)
chlieb-pečivo (29)
zaváraniny (26)
nápoje (41)
ochucovadlá (14)




Partneri (abc...)



Recepty - mäso

| hydina | bravčové | hovädzie | jahňacie | koza | divina | králik | ryby a more | mix | iné mäso |
(Počet receptov v tejto kategórii: 298)
1   2   3   4   5   6   7   [8]   9   10   11   12   13   14   15  
Paštika z kačacej pečene Paštika z kačacej pečene
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 15.4.2014
Tento recept sa mi dostal do rúk náhodou, trošku som ho upravil, Originál autorom je JARDA ŽIDEK,V recepte bol aj alkohol a hrozienka, ale tie som vynechal. Poviem Vám, tentokrát to stálo za to :-)
Kuře tety Blanky Kuře tety Blanky
kategória: hydina
autor: medvedice (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 14.4.2014
Zeleninka a masko - mnam.
Besné kura Besné kura
kategória: hydina
autor: vladix (gurmán), počet bodov: 9, pridaný: 7.4.2014
Kari kura na sladko s marhuľami. Perfektná kombinácia chutí, ktorá chutí.
Trošku upravená koložvárska kapusta Trošku upravená koložvárska kapusta
kategória: bravčové
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 25.3.2014
Celé kúsky mäsa, šťavnatá kyslá kapusta, ryža a smotana. Milujem skoro všetko, kde je kyslá kapusta.
kuskus kuskus
kategória: hydina
autor: Petra (konzument), počet bodov: 6, pridaný: 11.3.2014
rychlá večeře
Morčacie prsia na smotane Morčacie prsia na smotane
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 6, pridaný: 10.3.2014
Môžete použiť aj kuracie prsia, alebo bravčové chudé mäsko (stehno).
Dokonalý steak (flákota - korisť) Dokonalý steak (flákota - korisť)
kategória: mix
autor: gucky (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 3.3.2014
Príprava dokonalého stejku má svoje pravidlá. Tu máte podrobný postup a najdôležitejšie pravidlá, ako pripraviť tie najlepšie stejky z diviny, bravčoviny, hydiny alebo hovädziny
Husacia pečeň v masti Husacia pečeň v masti
kategória: hydina
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 17.2.2014
Husacia pečeň v masti - výborná teplá aj na studeno
Kuracie prsia s ananásom (na sladko na mede) Kuracie prsia s ananásom (na sladko na mede)
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 13.2.2014
Nezvyčajná chuť mäsa na sladko. Hlavné jedlo a dezert v jednom. Sladká úprava mäsa je dosť nezvyčajný pokrm minimálne pre Európu, ale verte tomu, je to fajnotka.
Chilli po argentínsky Chilli po argentínsky
kategória: hovädzie
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 10.2.2014
Chilli po argentínsky - variácia k Chilli con carne
Huspenina vylepšená údeným mäsom Huspenina vylepšená údeným mäsom
kategória: bravčové
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 10.2.2014
Huspenina vylepšená údeným mäsom
Morčacie stehno so šampiňónovou omáčkou Morčacie stehno so šampiňónovou omáčkou
kategória: hydina
autor: karin (konzument), počet bodov: 2, pridaný: 5.2.2014
Niet nad hydinové mäsko.:-)
Morčacie medailónky v kapuste Morčacie medailónky v kapuste
kategória: hydina
autor: karin (konzument), počet bodov: 2, pridaný: 5.2.2014
Kapusta-Do slovenskej kuchyne jednoducho patrí.Jej príprava je nenáročná,určite však nie je nudná
Zemiakový prívarok s fašírkou Zemiakový prívarok s fašírkou
kategória: bravčové
autor: gucky (konzument), počet bodov: 6, pridaný: 3.2.2014
Závodné stravovanie, školská jedáleň. Každý ho už niekde zažil. Recept na zemiakový prívarok s fašírkou je nostalgia, ktorá si zaslúži svoje miesto v našej kuchárke a na našom tanieri.
Králik na smotane Králik na smotane
kategória: králik
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 9, pridaný: 29.1.2014
Králik s klasickou „sviečkovou“ omáčkou
Kuře na medu a s fazolovými lusky Kuře na medu a s fazolovými lusky
kategória: hydina
autor: divoženka (konzument), počet bodov: 14, pridaný: 26.1.2014
Jednoduchý recept se špetkou fantazie zasytí žaludek a potěší oko.
Losos na masle a bylinkách Losos na masle a bylinkách
kategória: ryby a more
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 25.1.2014
Recept na lososa, ktorý zvládne skutočne každý - toto nie je žiadne umenie, aj keĎ to tak na prvý pohľad vyzerá.
řízky naruby řízky naruby
kategória: bravčové
autor: Petra (konzument), počet bodov: 1, pridaný: 23.1.2014
klasiku zná každý, ale tenhle postup stojí rozhodně za vyzkoušení
Bravčová masť a oškvarky Bravčová masť a oškvarky
kategória: bravčové
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 22.1.2014
Bravčová masť je výborná na vyprážanie, pretože sa neprepaľuje tak, ako niektoré oleje. Oškvarky sú vynikajúce teplé, alebo ako surovina do pomazánky
Pstruh na chorvátsky spôsob Pstruh na chorvátsky spôsob
kategória: ryby a more
autor: gucky (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 10.1.2014
Na jednej dovolenke v chorvátsku sme bývali u profesionálneho kuchára. Naučil ma pripraviť rybu na ten ich spôsob. U mňa je to zatial ryba číslo jeden.
1   2   3   4   5   6   7   [8]   9   10   11   12   13   14   15  
Zimný festival jedla 2017
Podporme lokálnu gastronómiu a slovenský gastro-turizmus
celý článok...
Školy varenia v roku 2017
Marcel Ihnačák, Gabo Kocák, Igor Čehy, Jozefína Zaukolcová, Tomáš Sika, Braňo Križan, .... a mnohí iní
celý článok...
ZÁKLADNÁ tabuľka na riedenie chilli v pokrmoch na dosiahnutie želanej pálivosti (hrejivosti)
Viete si nastaviť pokrm, aby jeho pálivosť bola prínosom a nie dôvodom PN-ky ? Pomôžem Vám...
celý článok...
Sója - exkurzia v továrni
Boli moje predsudnky opodstatnené, alebo som sa ochudobnil o ďaľšiu dobrotu ?
celý článok...
Ako rýchlo obaliť šampiňóny alebo karfiol v trojobale?
Trik, ktorý je vhodný pre každého, čo potrebuje rýchlo obaliť malé kúsky zeleniny.
celý článok...