RECEPTY

mäso (303)
ryby a more (24)
bezmäsité (248)
šaláty a nátierky (92)
polievky (69)
omáčky a marinády (9)
sladké pečenie (360)
slané ňamky (45)
chlieb-pečivo (30)
zaváraniny (26)
nápoje (41)
ochucovadlá (14)




Partneri (abc...)



Recepty - mäso

| hydina | bravčové | hovädzie | jahňacie | koza | divina | králik | ryby a more | mix | iné mäso |
(Počet receptov v tejto kategórii: 303)
1   2   3   4   5   6   7   [8]   9   10   11   12   13   14   15   16  
Fantastické grilované krídelká s predprípravou Fantastické grilované krídelká s predprípravou
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 9, pridaný: 31.7.2014
Grilované, no napriek tomu šťavnaté. Žiadne sucháre - explózia chutí - ďakovné listy :-)
Tajomná panenka so zemiakmi Tajomná panenka so zemiakmi
kategória: bravčové
autor: kenpachi (labužník), počet bodov: 11, pridaný: 24.7.2014
výborne jedlo pre každý žalúdok :)
Plnená paprika pre začínajúcich kuchárov Plnená paprika pre začínajúcich kuchárov
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 6, pridaný: 16.7.2014
Máte radi plnenú papriku, no netrúfnete si na prácu s mletým mäsom ? Spravte túto. Túto zvládne aj moja manželka.
Pomaly pripravované šťavnaté jahňacie koleno Pomaly pripravované šťavnaté jahňacie koleno
kategória: jahňacie
autor: gucky (konzument), počet bodov: 7, pridaný: 6.6.2014
Chorvátska špecialita. Guláš si vie na opekačke navariť každý, ale toto je pre našu oblasť iný spôsob prípravi guláša, no určite Vám to zachutí :-)
Rýchle a chutné kuracie prsia Rýchle a chutné kuracie prsia
kategória: hydina
autor: energizer (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 26.5.2014
Kuracie rezne nikdy nesklamali. Tieto sý na mlynársky štýl a v našej rodine sú obľúbené.
Paštika z kačacej pečene Paštika z kačacej pečene
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 15.4.2014
Tento recept sa mi dostal do rúk náhodou, trošku som ho upravil, Originál autorom je JARDA ŽIDEK,V recepte bol aj alkohol a hrozienka, ale tie som vynechal. Poviem Vám, tentokrát to stálo za to :-)
Kuře tety Blanky Kuře tety Blanky
kategória: hydina
autor: medvedice (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 14.4.2014
Zeleninka a masko - mnam.
Besné kura Besné kura
kategória: hydina
autor: vladix (gurmán), počet bodov: 9, pridaný: 7.4.2014
Kari kura na sladko s marhuľami. Perfektná kombinácia chutí, ktorá chutí.
Trošku upravená koložvárska kapusta Trošku upravená koložvárska kapusta
kategória: bravčové
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 25.3.2014
Celé kúsky mäsa, šťavnatá kyslá kapusta, ryža a smotana. Milujem skoro všetko, kde je kyslá kapusta.
kuskus kuskus
kategória: hydina
autor: Petra (konzument), počet bodov: 6, pridaný: 11.3.2014
rychlá večeře
Morčacie prsia na smotane Morčacie prsia na smotane
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 6, pridaný: 10.3.2014
Môžete použiť aj kuracie prsia, alebo bravčové chudé mäsko (stehno).
Dokonalý steak (flákota - korisť) Dokonalý steak (flákota - korisť)
kategória: mix
autor: gucky (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 3.3.2014
Príprava dokonalého stejku má svoje pravidlá. Tu máte podrobný postup a najdôležitejšie pravidlá, ako pripraviť tie najlepšie stejky z diviny, bravčoviny, hydiny alebo hovädziny
Husacia pečeň v masti Husacia pečeň v masti
kategória: hydina
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 17.2.2014
Husacia pečeň v masti - výborná teplá aj na studeno
Kuracie prsia s ananásom (na sladko na mede) Kuracie prsia s ananásom (na sladko na mede)
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 13.2.2014
Nezvyčajná chuť mäsa na sladko. Hlavné jedlo a dezert v jednom. Sladká úprava mäsa je dosť nezvyčajný pokrm minimálne pre Európu, ale verte tomu, je to fajnotka.
Chilli po argentínsky Chilli po argentínsky
kategória: hovädzie
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 10.2.2014
Chilli po argentínsky - variácia k Chilli con carne
Huspenina vylepšená údeným mäsom Huspenina vylepšená údeným mäsom
kategória: bravčové
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 10.2.2014
Huspenina vylepšená údeným mäsom
Morčacie stehno so šampiňónovou omáčkou Morčacie stehno so šampiňónovou omáčkou
kategória: hydina
autor: karin (konzument), počet bodov: 2, pridaný: 5.2.2014
Niet nad hydinové mäsko.:-)
Morčacie medailónky v kapuste Morčacie medailónky v kapuste
kategória: hydina
autor: karin (konzument), počet bodov: 2, pridaný: 5.2.2014
Kapusta-Do slovenskej kuchyne jednoducho patrí.Jej príprava je nenáročná,určite však nie je nudná
Zemiakový prívarok s fašírkou Zemiakový prívarok s fašírkou
kategória: bravčové
autor: gucky (konzument), počet bodov: 6, pridaný: 3.2.2014
Závodné stravovanie, školská jedáleň. Každý ho už niekde zažil. Recept na zemiakový prívarok s fašírkou je nostalgia, ktorá si zaslúži svoje miesto v našej kuchárke a na našom tanieri.
Králik na smotane Králik na smotane
kategória: králik
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 9, pridaný: 29.1.2014
Králik s klasickou „sviečkovou“ omáčkou
1   2   3   4   5   6   7   [8]   9   10   11   12   13   14   15   16  
Zimný festival jedla 2017
Podporme lokálnu gastronómiu a slovenský gastro-turizmus
celý článok...
Školy varenia v roku 2017
Marcel Ihnačák, Gabo Kocák, Igor Čehy, Jozefína Zaukolcová, Tomáš Sika, Braňo Križan, .... a mnohí iní
celý článok...
ZÁKLADNÁ tabuľka na riedenie chilli v pokrmoch na dosiahnutie želanej pálivosti (hrejivosti)
Viete si nastaviť pokrm, aby jeho pálivosť bola prínosom a nie dôvodom PN-ky ? Pomôžem Vám...
celý článok...
Sója - exkurzia v továrni
Boli moje predsudnky opodstatnené, alebo som sa ochudobnil o ďaľšiu dobrotu ?
celý článok...
Ako rýchlo obaliť šampiňóny alebo karfiol v trojobale?
Trik, ktorý je vhodný pre každého, čo potrebuje rýchlo obaliť malé kúsky zeleniny.
celý článok...