RECEPTY

mäso (298)
ryby a more (23)
bezmäsité (244)
šaláty a nátierky (92)
polievky (67)
omáčky a marinády (9)
sladké pečenie (358)
slané ňamky (43)
chlieb-pečivo (29)
zaváraniny (26)
nápoje (41)
ochucovadlá (14)




Partneri (abc...)



Recepty - mäso

| hydina | bravčové | hovädzie | jahňacie | koza | divina | králik | ryby a more | mix | iné mäso |
(Počet receptov v tejto kategórii: 298)
[1]   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15  
Kuracie stehná v jemnej vínovo - smotanovej omáčke so šampiňónmi  Kuracie stehná v jemnej vínovo - smotanovej omáčke so šampiňónmi
kategória: hydina
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 16.1.2017
Recept na veľmi chutné šťavnaté kuracie stehná v jemnej vínovo - smotanovej omáčke so šampiňónmi.
Bravčová panenka v slaninovom kabátiku s vínovo - smotanovou hubovou omáčkou Bravčová panenka v slaninovom kabátiku s vínovo - smotanovou hubovou omáčkou
kategória: bravčové
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 15.1.2017
Bravčová panenka je pochúťkou, ktorú chuťovo výborne doplní vínovo - smotanová omáčka s hnedými šampiňónmi.
Neskutočne šťavnaté pečené kačacie prsia Neskutočne šťavnaté pečené kačacie prsia
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 6, pridaný: 10.1.2017
Rýchlovka a neskutočne jemná úprava kačacej flákoty
Zlatá slepačia polievka - Goldene joich - židovský penicilín Zlatá slepačia polievka - Goldene joich - židovský penicilín
kategória: hydina
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 14.12.2016
Ide o skvost tradičnej židovskej kuchyne, túto polievku ma naučil variť osobne jeden židovský šéfkuchár svojou technologiou, recept pridávam s jeho láskavým súhlasom a zároveň mu vyslovujem moje podakovanie za recept.
Morčacie stehno horné na zeleninke glazovanej na pomarančoch Morčacie stehno horné na zeleninke glazovanej na pomarančoch
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 6, pridaný: 13.12.2016
dusené pečené stehno a k tomu zvieža zelenina na pomaranči - skúste a neoľutujete.
Sviatočná nedeľná polievka z perličky Sviatočná nedeľná polievka z perličky
kategória: hydina
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 12.12.2016
Vynikajúca voňavá sviatočná polievka zo sliepky domácej perličky, perlička je u nás menej známa, avšak už dávno hojne chovaná domestikovaná hydina, ktorá pochádza pôvodne z Afriky.
Kuracia pečeň na smotane s haluškami Kuracia pečeň na smotane s haluškami
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 8.12.2016
Kuracia pečeň obsahuje veľa železa, kyseliny listovej a zinku, takže je vhodná najmä pre ľudí, ktorí jedia málo mäsa. Tieto živiny totiž pomáhajú pri tvorbe červených krviniek.
Pečený kohút Pečený kohút
kategória: hydina
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 8.12.2016
Recept na veľmi chutné sviatočné jedlo pripravené z domáceho kohúta.
Najjednoduchšia mäsová roláda Najjednoduchšia mäsová roláda
kategória: mix
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 5.12.2016
Rozpadáva sa Vám Roláda, rozvarí, rozpečie, vypečie ? vytečie ? Skúste túto, je jednoduchá, ako JEDNODUCHÁ MÁRIA
Jahňacie guľky so syrovou čiapočkou v paradajkovej omáčke s cuketou Jahňacie guľky so syrovou čiapočkou v paradajkovej omáčke s cuketou
kategória: jahňacie
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 5.12.2016
Môj vlastný recept na veľmi chutné výdatné a pomerne rýchle jedlo s arabským korenením, ktoré je krásne voňavé s pikantnou chuťou, zasýti a zahreje.
pečené kačacie stehná na kalerábových rezancoch s lokšou pečené kačacie stehná na kalerábových rezancoch s lokšou
kategória: hydina
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 24.11.2016
Niekedy sa oplatí vybočiť zo štandardu a skúsiť menšiu zmenu. Je to osviežujúce a človek má pocit luxusu. Nenadarmo patrí Vojto medzi najlepších.
Hovädzie líčka na červenom víne a tymiáne Hovädzie líčka na červenom víne a tymiáne
kategória: hovädzie
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 18.11.2016
Dnes sa hovädzie líčka už považujú za lahôdku, hoci v minulosti to tak nebolo pre ich tuhosť a zdlhavú prípravu, to je však naozaj minulosť :-)
Francúzska roláda z kurčaťa Francúzska roláda z kurčaťa
kategória: hydina
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 18.11.2016
Prišla mi početná návšteva s deťmi, bolo treba ich milo a chutne prekvapiť pestrým dobrým jedlom, ktoré možno podávať za tepla i za studena, vybrala som recept z francúzskej kuchyne.
Hovädzie líčka na smotane Hovädzie líčka na smotane
kategória: hovädzie
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 6, pridaný: 15.11.2016
Celý život v pohybe - hádam najjemnejšie hovädzie mäsko
Pikantný paprikáš z kačacích žalúdkov Pikantný paprikáš z kačacích žalúdkov
kategória: hydina
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 13.11.2016
Kačacie žalúdky sú veľkou lahôdkou, pripravujú sa na rôzne spôsoby, veľmi chutný je z nich paprikáš s pikantnou ostrou chuťou s domácimi haluškami.
Rýchla jaternicová kaša Rýchla jaternicová kaša
kategória: bravčové
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 9.11.2016
Ak dostanete chuť na jaternicovú kašu a nemáte čas na jej klasickú prípravu, vyskúšajte tento rýchly spôsob a môžete si v týchto sychravých dňoch výborne pochutnať.
Plnená bravčová hruď so žemľovou plnkou Plnená bravčová hruď so žemľovou plnkou
kategória: bravčové
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 9.11.2016
Máte chuť na výdatný chutný a lacný obed pre celú rodinu? Vyskúšajte tento nenáročný recept
Venušine závitky Venušine závitky
kategória: bravčové
autor: Bozon (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 25.10.2016
zavitky
Pečené bravčové pliecko na cesnaku s hlávkovou kapustou na karameli Pečené bravčové pliecko na cesnaku s hlávkovou kapustou na karameli
kategória: bravčové
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 25.10.2016
Veľmi obľúbený recept na českú klasiku.
Pečený bravčový jazyk Pečený bravčový jazyk
kategória: bravčové
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 25.10.2016
Bravčový jazyk patrí medzi vyhľadávané lahôdky, navyše nie je drahý a možno z neho pripraviť veľa chutných jedál, skúste ho upiecť na cesnaku a budete mať výbornú večeru.
[1]   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15  
Zimný festival jedla 2017
Podporme lokálnu gastronómiu a slovenský gastro-turizmus
celý článok...
Školy varenia v roku 2017
Marcel Ihnačák, Gabo Kocák, Igor Čehy, Jozefína Zaukolcová, Tomáš Sika, Braňo Križan, .... a mnohí iní
celý článok...
ZÁKLADNÁ tabuľka na riedenie chilli v pokrmoch na dosiahnutie želanej pálivosti (hrejivosti)
Viete si nastaviť pokrm, aby jeho pálivosť bola prínosom a nie dôvodom PN-ky ? Pomôžem Vám...
celý článok...
Sója - exkurzia v továrni
Boli moje predsudnky opodstatnené, alebo som sa ochudobnil o ďaľšiu dobrotu ?
celý článok...
Ako rýchlo obaliť šampiňóny alebo karfiol v trojobale?
Trik, ktorý je vhodný pre každého, čo potrebuje rýchlo obaliť malé kúsky zeleniny.
celý článok...