RECEPTY

mäso (303)
ryby a more (24)
bezmäsité (248)
šaláty a nátierky (92)
polievky (69)
omáčky a marinády (9)
sladké pečenie (360)
slané ňamky (45)
chlieb-pečivo (30)
zaváraniny (26)
nápoje (41)
ochucovadlá (14)




Partneri (abc...)


Časopisy a publikácie portálu

  • 6.6.2013 - Gastromagazín č. 1 - ÚVOD (cca 540 KB)

  • 8.7.2013 - Gastromagazín č. 2 - vybrané TOP recepty portálu (cca 476 KB)

  • 9.12.2013 - Moje najlepšie recepty (cca 920 KB)
    Všetky recepty z dokumentu MOJE NAJLEPŠIE RECEPTY sú vyskúšané človekom, ktorý nie je profesionálny kuchár, zvládol ich, prežil bez gastronomických problémov a jeho EGO narástlo okamžite po tom, ako tieto pokrmy ochutnali jeho rodinní príslušníci, susedia, profesionálny kuchár a poštárka, čo roznáša doporučené listy.

  • 20.12.2014 - Vianočná kuchárka s MODRÝM KONÍKOM (cca 1,5 MB)
    Recepty vyskúšané a napísané ostrieľanými kuchárkami z portálu MODRÝ KONÍK. Všetky sú vyladené, odfotené autorkami a napísané tak, aby ste ich mohli po nich zopakovať s rovnakým výsledkom. Nájdete tam presne vypísané časy, ingrediencie, teploty a postupy.

  • 30.03.2015
    Veľkonočná kuchárka s MODRÝM KONÍKOM (1 MB)
    Všetky tieto recepty sú fungujúce, vyladené, odskúšané (nielen) maminami a schválené aj tými najúprimnešími kritikmi - deťmi. Napísané sú tak jednoznačne, že jedlá podľa týchto receptov pripraví aj kuchár-amatér. Nájdete tam presne vypísané časy, ingrediencie, teploty a postupy.

  • Uvarme si dovolenku (pri mori) (223 KB)
    Chcete vedieť, čo si uvariť a zobrať so sebou na dovolenku, aby ste mali na dovolenku stravovanie takmer bez roboty ?

    - Dostatok obedových receptov na 10 dňovú dovolenku (nielen) pri mori. - Dôležité telefónne čísla (Taliansko a Chorvátsko)

    - Dôležité telefónne čísla (Taliansko a Chorvátsko)

    - Aké lieky si zobrať na cestu a pobyt

    - Ako sa zabaviť cestou (s malými deťmi)

    - Čo sa rozhodne oplatí kúpiť si domov (gastro)







Chcete vedieť o nových ELEKTRONICKÝCH KUCHÁRKACH ZDARMA ?
Pridajte sa: (na FaceBooku BEZ REKLAMY)

  

  

  

  



Zimný festival jedla 2017
Podporme lokálnu gastronómiu a slovenský gastro-turizmus
celý článok...
Školy varenia v roku 2017
Marcel Ihnačák, Gabo Kocák, Igor Čehy, Jozefína Zaukolcová, Tomáš Sika, Braňo Križan, .... a mnohí iní
celý článok...
ZÁKLADNÁ tabuľka na riedenie chilli v pokrmoch na dosiahnutie želanej pálivosti (hrejivosti)
Viete si nastaviť pokrm, aby jeho pálivosť bola prínosom a nie dôvodom PN-ky ? Pomôžem Vám...
celý článok...
Sója - exkurzia v továrni
Boli moje predsudnky opodstatnené, alebo som sa ochudobnil o ďaľšiu dobrotu ?
celý článok...
Ako rýchlo obaliť šampiňóny alebo karfiol v trojobale?
Trik, ktorý je vhodný pre každého, čo potrebuje rýchlo obaliť malé kúsky zeleniny.
celý článok...