RECEPTY

mäso (298)
ryby a more (23)
bezmäsité (244)
šaláty a nátierky (92)
polievky (67)
omáčky a marinády (9)
sladké pečenie (358)
slané ňamky (43)
chlieb-pečivo (29)
zaváraniny (26)
nápoje (41)
ochucovadlá (14)




Partneri (abc...)


Gastro encyklopédia - rady do kuchyne

5 vecí, ktoré by ste vždy mali mať doma 5 vecí, ktoré by ste vždy mali mať doma
Veci čo sa zídu

Bočet bodov: 5

Ako dobre vyšľahať tuhý sneh z bielkov Ako dobre vyšľahať tuhý sneh z bielkov
Rada pre začínajúcich kuchárov - ako vyšľahať tuhý sneh z bielkov

Bočet bodov: 5

Ako olúpať vajce za par sekund? Ako olúpať vajce za par sekund?
koniec starosti s lúpanim vajec

Bočet bodov: 8

Ako rýchlo obaliť šampiňóny alebo karfiol v trojobale? Ako rýchlo obaliť šampiňóny alebo karfiol v trojobale?
Trik, ktorý je vhodný pre každého, čo potrebuje rýchlo obaliť malé kúsky zeleniny.

Bočet bodov: 1

Čo by ste mali vediet o jedle? Čo by ste mali vediet o jedle?
5 veci ktore zrejme neviete o jedle

Bočet bodov: 7

Čo so zbytkami v kuchyni, alebo ako neplytvať potravinami. Čo so zbytkami v kuchyni, alebo ako neplytvať potravinami.
Zbytky v kuchyni

Bočet bodov: 2

Ocot Ocot
ocot, využitie octu nie len pri varení

Bočet bodov: 12

ZÁKLADNÁ tabuľka na riedenie chilli v pokrmoch na dosiahnutie želanej pálivosti (hrejivosti) ZÁKLADNÁ tabuľka na riedenie chilli v pokrmoch na dosiahnutie želanej pálivosti (hrejivosti)
Viete si nastaviť pokrm, aby jeho pálivosť bola prínosom a nie dôvodom PN-ky ? Pomôžem Vám...

Bočet bodov: 1


naspäť
Zimný festival jedla 2017
Podporme lokálnu gastronómiu a slovenský gastro-turizmus
celý článok...
Školy varenia v roku 2017
Marcel Ihnačák, Gabo Kocák, Igor Čehy, Jozefína Zaukolcová, Tomáš Sika, Braňo Križan, .... a mnohí iní
celý článok...
ZÁKLADNÁ tabuľka na riedenie chilli v pokrmoch na dosiahnutie želanej pálivosti (hrejivosti)
Viete si nastaviť pokrm, aby jeho pálivosť bola prínosom a nie dôvodom PN-ky ? Pomôžem Vám...
celý článok...
Sója - exkurzia v továrni
Boli moje predsudnky opodstatnené, alebo som sa ochudobnil o ďaľšiu dobrotu ?
celý článok...
Ako rýchlo obaliť šampiňóny alebo karfiol v trojobale?
Trik, ktorý je vhodný pre každého, čo potrebuje rýchlo obaliť malé kúsky zeleniny.
celý článok...