RECEPTY

mäso (306)
ryby a more (24)
bezmäsité (250)
šaláty a nátierky (92)
polievky (70)
omáčky a marinády (9)
sladké pečenie (362)
slané ňamky (45)
chlieb-pečivo (30)
zaváraniny (26)
nápoje (41)
ochucovadlá (14)




Partneri (abc...)


Gastro encyklopédia - zelenina

Brokolica Brokolica
prevencia rakoviny

Bočet bodov: 2

Cesnak Cesnak
Cesnak na zdravie

Bočet bodov: 2

Cibuľa Cibuľa
liečivá zelenina

Bočet bodov: 2

Cvikla Cvikla
Cviklu využívali už v starovekom lekárstve. Jej liečivé účinky sa využívajú pri problémoch s pečeňou a obličkami, pri nadváhe, črevných a žalúdočných problémoch.

Bočet bodov: 11

Cvikľa Cvikľa
zdraviu prospešná

Bočet bodov: 1

Cvikla Cvikla
Žiarivý životabudič

Bočet bodov: 1

Ďumbier Ďumbier
Známy aj pod názvor zázvor (z češťiny)

Bočet bodov: 1

Fenikel Fenikel
upokojujúci

Bočet bodov: 1

Kapusta Kapusta
Jedna z našich najznámejších zelenín

Bočet bodov: 2

Kapusta Kapusta
Kapusta zo súdka

Bočet bodov: 7

Kukurica Kukurica
Chutí všetkým generáciam...

Bočet bodov: 1

Mrkva Mrkva
Vhodná už aj pre kojencov...

Bočet bodov: 1

Paprika Paprika
Môžeme ju dopestovať na záhradke...

Bočet bodov: 2

Paradajky Paradajky
Všestranne využitelné v kuchyni.

Bočet bodov: 2

Petržlen Petržlen
Jeho koreň aj vňať sa využíva pri príprave mnohých jedál.

Bočet bodov: 1

Pór Pór
S množstvom minerálov.

Bočet bodov: 2

Reďkovka Reďkovka
Patrí medzi prvu jarnú zeleninu.

Bočet bodov: 1

Šalát Šalát
Dokážeme si ho aj samy dopestovať.

Bočet bodov: 1

Špargľa Špargľa
Špargľa

Bočet bodov: 1

Špargľa Špargľa
bohatá na vitamín C

Bočet bodov: 1

Špenát Špenát
Neviem si bez neho predstaviť zelený štvrtok

Bočet bodov: 1

Zeler Zeler
Bohatý na draslík.

Bočet bodov: 1

Zemiaky Zemiaky
Nielen na prílohy

Bočet bodov: 2

Žerucha Žerucha
Dopestujeme si ju po celý rok, napríklad aj na vate...

Bočet bodov: 1


naspäť
Zimný festival jedla 2017
Podporme lokálnu gastronómiu a slovenský gastro-turizmus
celý článok...
Školy varenia v roku 2017
Marcel Ihnačák, Gabo Kocák, Igor Čehy, Jozefína Zaukolcová, Tomáš Sika, Braňo Križan, .... a mnohí iní
celý článok...
ZÁKLADNÁ tabuľka na riedenie chilli v pokrmoch na dosiahnutie želanej pálivosti (hrejivosti)
Viete si nastaviť pokrm, aby jeho pálivosť bola prínosom a nie dôvodom PN-ky ? Pomôžem Vám...
celý článok...
Sója - exkurzia v továrni
Boli moje predsudnky opodstatnené, alebo som sa ochudobnil o ďaľšiu dobrotu ?
celý článok...
Ako rýchlo obaliť šampiňóny alebo karfiol v trojobale?
Trik, ktorý je vhodný pre každého, čo potrebuje rýchlo obaliť malé kúsky zeleniny.
celý článok...