RECEPTY

mäso (306)
ryby a more (24)
bezmäsité (250)
šaláty a nátierky (92)
polievky (70)
omáčky a marinády (9)
sladké pečenie (362)
slané ňamky (45)
chlieb-pečivo (30)
zaváraniny (26)
nápoje (41)
ochucovadlá (14)




Partneri (abc...)


Gastro encyklopédia - mäso

Baranie mäso Baranie mäso
Rozdelenie a použitie jednotlivých častí baranieho mäsa

Bočet bodov: 7

Bravčové mäso Bravčové mäso
Rozdelenie a použitie jednotlivých častí bravčového mäsa

Bočet bodov: 7

Hovädzie mäso - STEAK Hovädzie mäso - STEAK
Steak sa dá pripraviť dnu na panvici, ale aj vonku na grilovačke. Viete správne pripraviť steak ? Z ktorej časti tela sú dobré steaky a ako sa správne volajú ? Aký steak si vyberiete vy ?

Bočet bodov: 6

Rozdelenie a použitie jednotlivých častí hovädzieho mäsa Rozdelenie a použitie jednotlivých častí hovädzieho mäsa
Rozdelenie a použitie jednotlivých častí hovädzieho mäsa

Bočet bodov: 6

Teľacie mäso Teľacie mäso
Rozdelenie a použitie jednotlivých častí teľacieho mäsa

Bočet bodov: 6


naspäť
Zimný festival jedla 2017
Podporme lokálnu gastronómiu a slovenský gastro-turizmus
celý článok...
Školy varenia v roku 2017
Marcel Ihnačák, Gabo Kocák, Igor Čehy, Jozefína Zaukolcová, Tomáš Sika, Braňo Križan, .... a mnohí iní
celý článok...
ZÁKLADNÁ tabuľka na riedenie chilli v pokrmoch na dosiahnutie želanej pálivosti (hrejivosti)
Viete si nastaviť pokrm, aby jeho pálivosť bola prínosom a nie dôvodom PN-ky ? Pomôžem Vám...
celý článok...
Sója - exkurzia v továrni
Boli moje predsudnky opodstatnené, alebo som sa ochudobnil o ďaľšiu dobrotu ?
celý článok...
Ako rýchlo obaliť šampiňóny alebo karfiol v trojobale?
Trik, ktorý je vhodný pre každého, čo potrebuje rýchlo obaliť malé kúsky zeleniny.
celý článok...