RECEPTY

mäso (306)
ryby a more (24)
bezmäsité (250)
šaláty a nátierky (92)
polievky (70)
omáčky a marinády (9)
sladké pečenie (362)
slané ňamky (45)
chlieb-pečivo (30)
zaváraniny (26)
nápoje (41)
ochucovadlá (14)




Partneri (abc...)




Nedávno tu pribudlo

Pečená domáca sliepka varená v slepačej polievke Pečená domáca sliepka varená v slepačej polievke
kategória: hydina
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 27.2.2017
Z domácej sliepky varenej v slepačej polievke môžeme pripraviť veľmi chutný druhý hlavný chod, ked ju ešte upečieme.
Slepačia polievka z domácej sliepky Slepačia polievka z domácej sliepky
kategória: vývary
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 27.2.2017
Z domácej kukuricou kŕmenej a obilím sliepky je domáca slepačia polievka najchutnejšia.
Jablkovo - maková štrúdľa s opraženými orechmi Jablkovo - maková štrúdľa s opraženými orechmi
kategória: sladké pokrmy
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 25.2.2017
Túto štrúdľu milujeme, je to jeden z našich starých rodinných receptov.
Klasický hovädzí guláš Klasický hovädzí guláš
kategória: hovädzie
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 22.2.2017
Guláš z hovädzej kližky pripravovaný klasickým spôsobom je guláš, ktorý sa pomaly dusí na rovnakom množstve cibule ako je mäsa bez múky, korení sa len červenou paprikou a má ostrú chuť

Posledné komentáre


Neskutočne šťavnaté pečené kačacie prsia
Libchen:
neskutočná pochúťka perfektne pripravená, úplne si ma dostal :-) škoda, že len jeden bodík som mohla udeliť.

Morčacie stehno horné na zeleninke glazovanej na pomarančoch
Libchen:
zvlášť vysoko oceňujem glazovanie a kombináciu zeleniny pokrájanej na juliene a ovocia, pomarančová šťava dodáva celému úžasný chuťový punc!

Najjednoduchšia mäsová roláda
Libchen:
krásna roláda, určite veľmi chutná, páči sa mi :-) +1b

Hovädzie líčka na smotane
Libchen:
paráda, milujeme hovädzie líčka, v nedeľu som tiež robila na červenom víne. za krásny receptík dávam bod.

Zemiakové pirohy s bryndzou
Libchen:
robím ako ty, je to super jedlo. dakujem za pripomenutie a za úžasný tip na zamrazenie. pridávam bod a ukladám -:)

Novoročná jablková židovská chala
Libchen:
danicac, áno, fakt stačí iba jedno veľké jablko, pokrájaš ho na tenučké plátky. ak použiješ menšie, v tom prípade potrebuješ 2 jablká a ešte ti zvýšua plátky jabĺk.
Zimný festival jedla 2017
Podporme lokálnu gastronómiu a slovenský gastro-turizmus
celý článok...
Školy varenia v roku 2017
Marcel Ihnačák, Gabo Kocák, Igor Čehy, Jozefína Zaukolcová, Tomáš Sika, Braňo Križan, .... a mnohí iní
celý článok...
ZÁKLADNÁ tabuľka na riedenie chilli v pokrmoch na dosiahnutie želanej pálivosti (hrejivosti)
Viete si nastaviť pokrm, aby jeho pálivosť bola prínosom a nie dôvodom PN-ky ? Pomôžem Vám...
celý článok...
Sója - exkurzia v továrni
Boli moje predsudnky opodstatnené, alebo som sa ochudobnil o ďaľšiu dobrotu ?
celý článok...
Ako rýchlo obaliť šampiňóny alebo karfiol v trojobale?
Trik, ktorý je vhodný pre každého, čo potrebuje rýchlo obaliť malé kúsky zeleniny.
celý článok...